Dolar 32,3766
Euro 35,0173
Altın 2.325,42
BİST 9.092,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Açık
Aksaray
24°C
Açık
Cts 26°C
Paz 25°C
Pts 26°C
Sal 25°C

Rektör Şahin’den yarışma birincisine başarı belgesi

Rektör Şahin’den yarışma birincisine başarı belgesi
Aksaray Anadolu AŞ
22 Haziran 2018 12:48

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen “Gençlerden Ecdada Mektup 15 Temmuz Şehitlerine” yarışmasının il birincisi Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü’nden bu yıl mezun olan Burcu Şahin oldu.

“Berzah-ı Âlemden Behişte Davet” başlıklı yazısı ile 22-29 yaş grubu kategorisinde dereceye giren Burcu Şahin, kısa süre önce yarışmanın ödülleri arasında yer alan Kudüs ziyaretini de tamamladı. Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, il birincisini makamında ağırladı ve kendisine “Başarı Belgesi” takdiminde bulundu. 15 Temmuz hain darbe kalkışmasını asla unutmayacaklarını ve unutturmayacaklarını kaydeden Şahin, “Kıymetli öğrencimizin başarısı bizleri de mutlu etmiştir. Kendisini bir kere daha tebrik ediyoruz. Ayrıca öğrencimiz an itibariye Üniversitemizden mezun oluyor. Yeni hayatında da başarılar diliyoruz” dedi.

Burcu Şahin ise ASÜ Rektörüne teşekkür etti..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.