Dolar 32,3375
Euro 35,1809
Altın 2.245,46
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 11°C

Sağlık Atamalarında Sıkıntı

Gazeteci Yazar
12 Aralık 2017 23:27

Sağlık İl Müdürlüğü bünyesinde Sağlık Müdür Yardımcılıkları ve Daire Başkanlıkları atamaları yapıldı.

Yapılmasına yapıldı da beraberinde söylentiler başta olmak üzere bir çok sıkıntı yaşanacağının fitilini de ateşledi.

Sayı olarak kaç kişi atandı tam olarak bilemiyorum ama, atanan isimlerin bazıları üzerinde şimdiden çok konuşulmaya başlandı ve görüldüğü kadarı ile de daha çok konufşulacak.

Yine göründüğü kadarı ile sadece konuşulmakla kalmayacak, bu işin ucu bazılarının (siyasiler de dahil olmak üzere) başını çok ağrıtacak.

Müneccimlik falan yapmıyorum.

Sadece; “Görünen köy kılavuz istemez” diyorum.

Atanan isimler içerisinde gerçekten sıkıntılı olanlar varsa (ki; kesinlikle var olduğu ifade ediliyor. İddialara göre halen fetö soruşturması devam edenler bile varmış) bunların referanslarının kim olduğu büyük olasılıkla bakanlıktaki referans bölümlerinde vardır.

Benim kulağıma gelenlere göre, bu atamalar ile ilgili sıkıntıların Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ulaştırılması için oldukça çaba gösteriliyormuş.

FETÖ mücadelesini birinci öncelik olarak gören sayın Cumhurbaşkanı önüne bu tür iddialar gelirse sanırım duyarsız kalmayacaktır.

Ben şu anda isimlere girmek istemiyorum.

Çünkü iddiaların göbeğinde yer alan isimleri zaten neredeyse herkes biliyor.

Bu işe, sadece çekememezlik nedeniyle yükselen itirazlar, iftiralar, iddialar olarak bakmak bence çok büyük bir yanlış olur.

İddialar karşısında benim kafamı bulandıran tek şey var.

O da; bu atamaları yapılanların soruşturmaları, GBT leri yapılmadı mı?

Eğer yapıldı ve bir sıkıntı görülmediyse iddiaların ardı arkası niye kesilmiyor.

Eğer iddialar doğruysa soruşturma sonuçları gözardı mı edildi, yoksa ciddi bir soruşturma mı yapılmadı?

Bu sorular gerçekten yanıt bulmazsa, söylenti ve iddiaların sonu gelmemekle kalmayacak sadece, atamalarda dahli bulunan ilgili ilgisiz tüm siyasetçilerin de üzerinde kara bulutlar dolaşmaya devam edecek.

Bu iş göründüğü kadarı ile sadece iddia ve söylenti boyutunda kalmayacak.

En azında şimdiki haliyle kalmayacak.

Yarın çeşitli kesimlerden sesler giderek yükselecek ve rahatsızlığı gitgide artıracak.

İddia ve söylentilerin muhatapları ile, bu isimlere arka çıkanlar bunlara ne kadar göğüs gerecek, daha doğrusu gerebilecek bunu da hep birlikte göreceğiz…

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.