Dolar 32,3849
Euro 35,0357
Altın 2.326,43
BİST 9.138,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Açık
Aksaray
24°C
Açık
Cts 26°C
Paz 25°C
Pts 26°C
Sal 25°C

Sağlık heyetinden Vali Pekmez’e ziyaret

İl Sağlık Müdürü, Aksaray Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı ile İl Sağlık Müdürlüğü Başkanları Vali Aykut Pekmez’i ziyaret etti..

Sağlık heyetinden Vali Pekmez’e ziyaret
Aksaray Anadolu AŞ
6 Aralık 2017 00:57

İl Sağlık Müdürü, Aksaray Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı ile İl Sağlık Müdürlüğü Başkanları Vali Aykut Pekmez’i ziyaret etti.

Görevlerine yeni atanan İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Cengizhan Kılıçaslan, Aksaray Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Namık Özkan, Kamu Hastaneleri Başkanı Dr. Koca Çalışkan, Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Mustafa Aliç, Halk Sağlığı Başkanı Dr. Mustafa Zahid Kaya ve Aksaray Üniversitesi Tıp Fakültesi Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Hakan Bingöl ile birlikte Vali Aykut Pekmez’i ziyaret etti.

694 sayılı KHK ile Sağlık Bakanlığında yapılan yeni düzenleme ile Türkiye Halk Sağlığı Kurumu ve Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu, Sağlık Bakanlığı hizmet birimleri haline getirilmiş, bu iki kurum Sağlık Bakanlığı’nda, Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü ve Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü olarak yapılandırılmış, bu doğrultuda İl Sağlık Müdürlükleri de yeniden teşkilatlandırılmıştı. Görevine yeni başlayan İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Cengizhan Kılıçaslan Vali Pekmez’i ziyaretinde, Aksaray’da İl Sağlık Müdürü olarak görev yapmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek Aksaray’daki sağlık hizmetlerinin en üst seviyeye çıkarılması için ekibiyle birlikte gayret sarf edeceklerini söyledi. Aksaray Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne Dekan olarak atanan Prof. Dr. Namık Özkan da hali hazırda öğrencileri Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde eğitim öğretime devam eden Aksaray Üniversitesi Tıp Fakültesi’nin en kısa sürede tam anlamıyla faaliyete geçebilmesi amacıyla çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Vali Pekmez, görevine yeni atanan İl Sağlık Müdürü, Aksaray Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı ve diğer sağlık personeline hayırlı olsun dileğinde bulunup görevlerinde başarılar diledi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.