Dolar 32,3363
Euro 35,1725
Altın 2.241,49
BİST 8.729,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 11°C

Şahin’den Karabağ’a iade-i ziyaret

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, Aksaray Emniyet Müdürlüğü ile bugüne kadar yaptıkları uyumlu çalışmaların bundan sonra da devam edeceğini söyledi..

Şahin’den Karabağ’a iade-i ziyaret
Aksaray Anadolu AŞ
22 Mart 2017 16:00

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, Aksaray Emniyet Müdürlüğü ile bugüne kadar yaptıkları uyumlu çalışmaların bundan sonra da devam edeceğini söyledi.

Rektör Şahin, kısa süre önce göreve başlayan ve kendisine bir nezaket ziyaretinde bulunan Aksaray İl Emniyet Müdürü Ali Karabağ’a, makamında iade-i ziyarette bulundu. Aksaray Emniyeti ile bugüne kadar uyumlu şekilde çalıştıklarını, toplum faydasına pek çok projeyi işbirliği içerisinde gerçekleştirdiklerini kaydeden Rektör Şahin, aynı ahenk içerisinde çalışmayı sürdürme niyetinde olduklarını söyledi. Kurumların potansiyellerinin verimli şekilde kullanılması durumunda toplum faydasına pek çok çalışmanın üretilebileceğinden söz eden Şahin, “Üniversite olarak, üretilecek projelere akademik tüm destekleri vermeye hazırız. Sayın Emniyet Müdürümüze bir kez daha yeni görevinde başarılar diliyoruz” dedi.

Emniyet Müdürü Karabağ da, Rektör Şahin’e ziyareti münasebetiyle teşekkür etti ve şehir için yapılması gereken çalışmaları büyük bir özveri ile yapma gayretinde olduklarını vurguladı..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.