Dolar 32,3347
Euro 35,1658
Altın 2.244,39
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 11°C

Sarıyahşi’ye iskele

Sarıyahşi’ye iskele
Aksaray Anadolu AŞ
5 Temmuz 2017 13:03

Cumhuriyet Halk Partisi Aksaray İl Başkanı Av. Ali Rıza Toprak yayınladığı basın bildirisinde şu ifadeleri kaydetti:

“Milletvekillerimizden biri Sarıyahşi İlçesini ziyaret ederek, İrfanlı Barajına iskele ve sosyal tesis yapılacağı sözü vermiş. Daha doğrusu “Bakandan barajdan vatandaşın daha fazla faydalanabilmesi için gerekli sözü aldık. Hazırlanacak proje ile İrfanlı Barajına iskele yapılacak.” dedikten sonra “Yeni tekne ve vapur alımı gerçekleştirilerek vatandaşın tekne ve vapur turları yapılması sağlanacak.” demiştir. Buradaki CEK ve CAKlara dikkat edin. Siyasi iktidarın başı da Aksaray’a havaalanı yapılaCAK, hızlı tren geleCEK diyeli kaç yıl oldu ve bu CEK CAKLAR kaç yıldır vatandaşı kandırmak için kullanılıyor.

Sayın milletvekiline ve hatta diğer iki milletvekilimiz ile mevkidaşım sayın il başkanına Sarıyahşi’ye hemen 5 km mesafede bulunan Ankara’ya bağlı Evren İlçesini ziyaret etmelerini öneririm. Çünkü Evren İlçesi sahilde Akdeniz’deki tesislerle kıyaslanacak güzellikte bir tesis ve havuzu Evren’e kazandırmışlar. Şehir mükemmel altyapı ile yollarla donatılmış. Ankara bağlantısı da ulaşılabilir hale getirilmiştir.

Sarıyahşi İlçemiz İrfanlı Barajına yapılan köprü ile fiilen Kırşehir’e bağlanmış durumdadır. Her türlü ticari ve sosyal işlerini Kırşehir’de yapmaktadır. Aksaray iline karayolu bağlantısı bulmaca gibidir. Hangi yoldan, hangi köyü geçerek gidileceğini kestiremezsiniz.

Ankara milletvekilleri Evren İlçesine bu hizmetleri yaptırmışlarsa, Aksaray milletvekilleri bu hizmetleri neden yaptıramamıştır. Zorunlu yapılması gereken bürokratik işleri övünç malzemesi yapacaklarına hizmet konusunda bugüne kadar Aksaray’a ve ilçelerine ne yapmışlar. Şöyle bir baksınlar etraflarına ve 15 yılın hesabını halka vermeye hazır olsunlar.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.