Dolar 32,5668
Euro 34,8643
Altın 2.429,13
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 32°C
Az Bulutlu
Aksaray
32°C
Az Bulutlu
Çar 31°C
Per 29°C
Cum 26°C
Cts 26°C

Seçimler sandıkta değil gönüllerde kazanılır ve kaybedilir

Seçimler sandıkta değil gönüllerde kazanılır ve kaybedilir
Aksaray Anadolu AŞ
26 Kasım 2018 13:51

AK Parti’nin zaferle dolu 17 yılındaki başarısının milletin gönlünde ciddi bir karşılık bulmasından kaynaklandığını dile getiren AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “AK Parti olarak kurulduğumuz günden beri önceliği hep milletimizin gönlünde birinci olmaya verdik” dedi.

Dünya lideri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde kalpleri fethetmenin mücadelesini yürüttüklerini anlatan Başkan Altınsoy, şunları kaydetti: “Hep söylediğimiz gibi seçimler sandıkta değil gönüllerde kazanılır veya kaybedilir. AK Parti olarak kurulduğumuz günden beri önceliği hep milletimizin gönlünde birinci olmaya verdik. Nitekim sadece seçimden seçime milleti hatırlayan, sadece seçim dönemlerinde milletin kapısını çalan partiler sürekli başarısızlığa uğradı. Günün 24 saati, yılın 365 günü milletimizin gönlüne girmek için çalışan AK Parti ise sandıktan istisnasız hep lider olarak çıktı. Bu nedenle gaflete düşmeden ana kademe, kadın kollarımız, gençlik kollarımız, kapı kapı dolaşarak gece gündüz demeden durmadan, yorulmadan çok çalışacağız.”

AK Parti’nin her seçimde oy hedefinin yüzde 100’ün desteğini almak olduğunu söyleyen Başkan Altınsoy, “Bu orana ne kadar yaklaşırsak kendimizi o derece başarılı görürüz. Biz oy oranımız düştüğünde iktidarımız tehlikeye girdiği için değil, milletimizin gönlünde irtifa kaybettiğimiz için üzülüyoruz. Aynı şekilde oy oranımız yükseldiğinde gücümüzü tahkim ettiğimiz için değil, milletimizin gönlündeki yerimizi sağlamlaştırdığımız için seviniyoruz. İnşallah 31 Mart 2019’da milletimizin gönlündeki yerimizi daha da güçlendirecek, daha da yükseğe çıkartacağız.” şeklinde konuştu.

Allah’ın izni ile Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye’yi, 2023’e hedeflerini yakalamış bir şekilde ulaştıracaklarını vurgulayan Altınsoy, “AK Parti’nin bu seçimlerde alacağı güzel bir sonuç sadece partimize gönül verenleri sevindirmekle kalmayacak, ülkemizle ilgili kötü niyet besleyenlere de cevap teşkil edecektir. Önce milletin kaderi ile birleşmiş AK Parti’yi sonra İslam coğrafyasının son kalesi Türkiye’yi tökezletmek isteyenler bir kez daha hüsrana uğrayacaktır. Demokrasi ve kalkınma yolculuğumuzun 15. imtihanından da inşallah zaferle çıkacağız. Rabb’im yar ve yardımcımız olsun.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.