Dolar 32,3267
Euro 35,0819
Altın 2.298,64
BİST 8.979,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 20°C
Az Bulutlu
Aksaray
20°C
Az Bulutlu
Cum 24°C
Cts 24°C
Paz 25°C
Pts 26°C

Şehit Aileleri ve Gaziler Çanakkale yolunda

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, şehit aileleri, gaziler ve engellilerden oluşan 45 kişilik kafileyi Çanakkale uğurladı.

Şehit Aileleri ve Gaziler Çanakkale yolunda
Aksaray Anadolu AŞ
6 Mayıs 2017 21:40

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, şehit aileleri, gaziler ve engellilerden oluşan 45 kişilik kafileyi Çanakkale uğurladı.

Aksaray Belediyesinin Kültür Gezileri arasında yer alan Çanakkale gezi turuna şehit aileleri ve gazileri de dahil edildi. Aksaray Muharip Gaziler Derneğinin Mustafa Dağ, koordinatörlüğünde gerçekleşen geziye bu yıl farklı olarak engelli grubu kafiyede yer aldı.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Çanakkale’ye gezisine katılan Şehit aileleri, gaziler ve aileleri ile görme engellilerden oluşan heyeti Belediye önünde uğurladı. Başkan Haluk Şahin Yazgı, ‘Ecdadımız Çanakkale’de destan yazmıştır’ dedi ve açıklamasının devamında “Biz başımızı yastığa rahat bir şekilde koyabiliyorsak, belediyede hizmetlerimizi aksamdan yerine getirebiliyorsak bütün bunlar şehit ve gazilerimiz sayesinde oluyor. Biz bu bilinci taşıyan nesilleriz. Allah Razı olsun ecdadımızdan, bize vatan sevgisini öyle aşılamışlar ki, 15 Temmuz’da herkese karşı bunu çok iyi gösterdik. Duruşumuzla tavrımızla, vatan sevgisi ve ruhunun bizde ölmediğini ve ölmeyeceğini bütün dünya görmüş oldu. Ben geziye katılan tüm ailelerimize hayırlı yolcularla diliyorum. Çanakkale anlatılmaz, yaşanır. Bizlerde geziye katılanlara bu nedenle vesile oluyoruz. Buradan şehitlerimizi ve hakkın rahmetine kavuşmuş gazilerimizi rahmetle anıyor, geziye katılan gazilere ve ailelerine şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

Muharip Gaziler Derneği Aksaray Şube Başkanı Mustafa Dağ ise Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’nın her konuda kendilerine yardımcı olduğunu söyledi ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Başkan Yazgı, geziye katılan engelliler ile şehit aileleri ve gazilere hayırlı yolculuklar diledi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.