Dolar 32,3355
Euro 35,2046
Altın 2.246,80
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 11°C

Şehit Aileleri ve Gaziler için irtibat bürosu açıldı

Aksaray Devlet Hastanesi, vatan için canını veren şehitlerin geride bıraktıkları aileleri ve gaziler için irtibat bürosu açtı..

Şehit Aileleri ve Gaziler için irtibat bürosu açıldı
Aksaray Anadolu AŞ
6 Nisan 2016 22:28

Aksaray Devlet Hastanesi A Blok idari katta açılan “Şehit Ailesi ve Gaziler İrtibat Bürosu”, Sağlık hizmeti almak için hastaneye başvuran Şehit yakınları ve gazilerin iş ve işlemlerini hızlandırarak, hizmete kolay ulaşmalarını sağlayacak.

İrtibat bürosunun açılışına Aksaray Şehit Aileleri Derneği Başkanı Hüseyin Koçak ile birlikte, Aksaray Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcıları, Op. Dr. Cemil Kadri Sulubulut, Dr. Abdullah Alkan, Uz.Dr. Ramazan Dikmen ile, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Belgin Avşar Kılıç ve diğer idareciler katıldılar.

Aksaray Devlet Hastanesi Başhekimi Uz.Dr. Cengizhan Kılıçaslan, Şehit Aileleri ve Gaziler İrtibat Bürosunun hafta içi hergün açık olacağını, hastaneye acil servis dışında normal poliklinik hizmeti almak için gelen şehit yakınları ve gazilere hizmet vereceğini, muayene sırası, tahlil ve tetkiklerde öncelik ve kolaylık sağlanacağını açıkladı.

Başhekim Kılıçaslan “Vatan ve bayrak uğruna canını veren şehitlerimiz ve geride bıraktıkları aileleri için ne yapsak az. Şehit ailelerimiz ve gazilerim için geç kalmış bir hizmet. Hastaneye gelen şehit yakınları ve gaziler zaman zaman muayene sırası almakta, muayene olmakta sıkıntı yaşıyorlardı. Bu sıkıntıların ortadan kalkması için, hastanemiz A Blokta “Şehit Aileleri ve Gaziler İrtibat Bürosu” açtık. Büromuz 4 Nisan tarihinden itibaren hizmet vermeye başladı. Uygulama Hasta İletişim Birim Sorumlusu İdris Eren koordinatörlüğünde, birim görevlisi Fatma Yaşar tarafından yürütülecektir. Gazilerimiz ve Şehit yakınlarımız, hastaneye gelmeden bir gün önce 0 382 212 91 00’dan dahili 1124 numarayı arayarak yardım ve danışmanlık hizmetleri de alabilecekler” dedi.

Aksaray Şehit Aileleri Derneği Başkanı Hüseyin Koçak’ta, kısa konuşmasında; şehit ailesi ve gazilerin yaşadıkları sıkıntıları anlatarak, Aksaray’da 125 şehidin ve yüzden fazla bulunduğunu söyledi.

Dernek Başkanı Koçak; “Aksaray’da ki şehit anne ve babaları gerek yaş, gerekse çektikleri acılar itibarıyla yaşlandılar ve çok sık sağlık sorunları yaşıyorlar. Şehidin annesi ve babasına, geride kalan eş ve çocuklarına sahip çıkmak, onlara ilgi göstermek, onları anlayıp yardımcı olmak çok önemli. İrtibat bürosu örnek bir uygulama. Aksaray Devlet Hastanesi şehitlerimize geride bıraktıkları ailelerine, gazilerimize sahip çıkmıştır. Onları önemsemiştir. Şehit ailelerimiz hastaneye gelip, burada sıra beklemekte, muayene, tahlil ve tetkiklerini yapmakta, randevu almakta zorlanmaktaydılar. İrtibat bürosu ile şehit ailelerinin hastanede ki iş ve işlemleri hızlandırılacak, karşılaştıkları sorunlar ortadan kaldırılacaktır. Üstelik irtibat bürosunu açma talep ve teklifi hastane yönetimi tarafından derneğimize yapılmıştır. Aksaray Devlet Hastanesi Başhekimi, yöneticiler ve diğer emeği geçenlere, örnek olacak uygulamalarından dolayı şehit aileleri adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.