Dolar 32,3181
Euro 35,1379
Altın 2.293,12
BİST 9.058,13
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 20°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
20°C
Hafif Yağmurlu
Cum 24°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 26°C

Şehit aileleri ve gaziler için kahvaltı programı düzenlendi

Aksaray Emniyet Müdürlüğü ev sahipliğinde şehit aileleri ile gazilere kahvaltı programı düzenlendi..

Şehit aileleri ve gaziler için kahvaltı programı düzenlendi
Aksaray Anadolu AŞ
31 Aralık 2017 10:27

Programa; Aksaray Valisi Aykut Pekmez eşi Yeşim Pekmez Hanımefendi, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Seyfullah Sarıgül eşi Semiha Sarıgül, Jandarma Komutanı Albay Fuat Anık, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Emniyet Müdürü Ali Karabağ eşi Reyhan Karabağ, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsrafil Aktürk, Aksaray Şehit Aileleri Koruma Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hüseyin Koçak, Muharip Gaziler Derneği Aksaray Şube Başkanı Mustafa Dağ, şehit aileleri ile gaziler ve aileleri katıldı.

Emniyet Müdürü Ali Karabağ yaptığı konuşmasında 2017 yılının son günlerine geldiğimiz bu günde şehit aileleri ve gazilerle bir arada olmak istediklerini söyledi.

Karabağ, şehitlerin can verdiğini onun için ölümsüz olduklarını belirttiği konuşmasında; “Ölüm haktır, herkes canını verir, şehitlerimiz ise can verir. Onun için ölümsüzdür. Allah şehitlerimiz ölümsüz kılmıştır. Çünkü onlar can vermiştir. Ne mutlu sizlere… Sizler gibi mübarek emanetleri bize bıraktığı için rabbimize hamd ediyoruz. Yeni yılda sağlıklı mutlu bir hayat idame ettirmenizi diliyor. Hepinize saygılar sunuyorum” dedi.

Polis evinde düzenlenen programda şehit yakınları ve gazilerle yakından ilgilenen Vali Aykut Pekmez ile eşi Yeşim Pekmez Hanımefendi; şehit aileleri ile selamlaşarak bir süre sohbet etti.

Emniyet mensupları tarafından programa gelen şehit aileleri ve gazilerin çocuklarına çeşitli hediyelerin verildiği programda kendilerine gösterilen yakın ilgi ve alaka nedeniyle Şehit aileleri ve gaziler Vali Aykut Pekmez eşi Yeşim Pekmez, Emniyet Müdürü Ali Karabağ ile eşi Reyhan Karabağ’a teşekkür ettiler..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.