Dolar 32,3358
Euro 35,1663
Altın 2.241,66
BİST 8.745,71
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 12°C

Şehit aileleri ve gaziler onuruna iftar

Şehit aileleri ve gaziler onuruna iftar
Aksaray Anadolu AŞ
18 Mayıs 2019 20:39

Aksaray Valiliği, Aksaray Belediyesi, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün katkılarıyla şehit aileleri, yakınları ve gazilere yönelik iftar programı düzenlendi.

Grand Altuntaş otelde gerçekleşen iftar yemeğine AK Parti Milletvekili Cengiz Aydoğdu, İyi Parti Milletvekili Ayhan Erel, Vali Ali Mantı eşi Işıl Mantı, Belediye Başkanı Evren Dinçer, eşi Merve Dinçer, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsrafil Aktürk, İl Emniyet Müdürü Ali Karabağ, Şehit Önder Güzel Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Niyazi Turgay, Şehit Aileleri ve Gazilerle Aileleri için Koordinasyon Merkezi Başkanı Yunus Gümüşsoy, Muharip Gaziler Derneği Başkanı Mustafa Dağ, İl Müdürleri, Meclis Üyeleri ve dernek Başkanları ile birlikte Şehit aileleri, gazi ve gazi aileleri katıldı.

Milletvekili Cengiz Aydoğdu ile Belediye Başkanı Evren Dinçer, Şehit Aileleri ve Gazileri tek tek ziyaret ederek hal hatır sordu. Ramazan ayını tebrik ettiler.

Belediye Başkanı Evren Dinçer yaptığı konuşmada “Bolluk ve bereket ayı olan Ramazan’ın hepimize sağlık ve huzur getirmesini diliyorum” diye konuştu.

Şehit Aileleri ve Gazilere yönelik konuşmasını sürdüren Başkan Dinçer, “Aziz şehitlerimizin değerli aileleri, değerli gazilerimiz ve yakınları; Bugün, böyle bir mübarek günde, Ramazan ayında, bir iftar sofrasında, sizlerle beraber olmaktan, sizleri misafir etmekten, ağırlamaktan, büyük bir onur duyuyorum. Sizler bizim en değerli misafirlerimizsiniz. Çünkü sizler en değerli varlıklarımızı; çocuklarımızı, eşlerimizi, kardeşlerinizi, yakınlarınızı, kısacası en sevdiklerinizi, bu vatan için, bu millet için feda ettiniz. Ruhları şad olsun.

Değerli gazilerimiz; Gazilik de şehitlik kadar önemli bir mertebedir. Çünkü sizler, Ülkemizin birliği ve bütünlüğü, milletimizin huzur ve güvenliğini muhafaza etmek içim üstün cesaret, feragat ve kahramanlıklar gösterdiniz, vatanımız için canlarınızı ortaya koydunuz, bu kutsal görev sırasında yaralanıp gazi oldunuz. Bunun herhangi bir karşılığı söz konusu olamaz. Bundan daha kıymetli, bundan daha büyük bir fedakârlık da söz konusu olamaz. Bu vatan, bu millet, size minnet ve şükran borçludur. Türk milleti tarih boyunca vatanı için, milleti için, bayrağı için, inançları için, yeri geldiğinde canını vermekte hiçbir zaman tereddüt etmemiştir.

Sözlerimi tamamlarken bütün şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Hepsinin ruh şad olsun. Hepsinin mekânı cennet olsun. Gazilerimize de şükranlarımı sunuyor, onlara da mutluluk ve sağlık diliyorum. Mübarek Ramazan hepimize hayırlar getirsin.” şeklinde konuştu.

Vali Ali Mantı ise şehit aileleri ve gazilerle aynı iftar sofrasında bulunmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. Bugün de olduğu gibi her zaman Şehitlerin emaneti şehit aileleri ile gazilerin her zaman yanında olacağını söyledi.

Şehit aileleri ve gaziler, kendileri için iftar programı düzenleyen Vali Ali Mantı ve Belediye Başkanı Evren Dinçer’e teşekkür etti..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.