Dolar 32,5067
Euro 34,8128
Altın 2.490,67
BİST 9.540,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 25°C
Parçalı Bulutlu
Aksaray
25°C
Parçalı Bulutlu
Cum 24°C
Cts 20°C
Paz 23°C
Pts 24°C

Şehit ailelerine ücretsiz güvenlik kursu hizmeti

Aksaray’da özel bir güvenlik firması tarafından, şehit ve gazi yakınlarına ücretsiz güvenlik kursu açıldı..

Şehit ailelerine ücretsiz güvenlik kursu hizmeti
Aksaray Anadolu AŞ
28 Ekim 2016 02:25

Firma yetkilisi Hazım Turan, Büyük Bölcek Mahallesi’ndeki kursta yaptığı açıklamada, şehit ve gazi yakınlarını kendilerine emanet olarak gördüklerini söyledi.

Şehitlerin ve gazilerin Türkiye’nin bugünlere gelmesinde çok önemli katkılarının olduğunu vurgulayan Turan, şunları kaydetti:

“Ülkemizin bölünmez bütünlüğü ve bağımsızlığı için canlarını veren şehit yakınlarına ve bu uğurda gözlerini kırpmadan bedenlerini siper eden gazilerimizin çocuklarına ömür boyu geçimlerini sağlayabilecek bir iş kapısı açmak için kurslarımızı tamamen ücretsiz yaptık. Kursu başarı ile bitirerek sertifika almaları durumunda da iş garantisi veriyoruz. Şehit ve gazi yakınlarına iş garantisi vererek bir nevi vefa borcumuzu ödemeye çalışıyoruz. Bu sadece kampanya kapsamında yaptığımız bir şey değil. Bunu her zaman uygulayacağız. Biz belirli zamanlarda değil her zaman onların yanındayız.” diye konuştu..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.