Dolar 32,3371
Euro 35,1349
Altın 2.310,24
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 20°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
20°C
Hafif Yağmurlu
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 24°C
Pts 26°C

Şehit çocuklarına tablet ve dizüstü bilgisayar hediye edildi

Aksaray Valisi Şeref Ataklı’nın eşi Adile Ataklı Hanımefendi beraberinde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsrafil Aktürk ile birlikte şehit ailelerini ziyaret ederek şehit çocuklarına tablet ve dizüstü bilgisayarlarını hediye ettiler..

Şehit çocuklarına tablet ve dizüstü bilgisayar hediye edildi
Aksaray Anadolu AŞ
6 Kasım 2015 12:48

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın eşleri Emine Erdoğan Hanımefendinin himayelerinde başlatılan ve Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın organize ettiği, Halk Bankası’nın sponsorluğunda ‘Yalnız Değilsiniz-Türkiye’nin En Büyük Ailesi’ projesi çerçevesinde 0-16 yaş arası şehit çocuklarına Tablet, 17-22 yaş arası şehit çocuklarına Diz Üstü Bilgisayar verilmeye başlandı.

Proje kapsamında Aksaray Valisi Şeref Ataklı’nın eşi Adile Ataklı Hanımefendi beraberinde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsrafil Aktürk ile birlikte şehit ailelerini ziyaret ederek şehit çocuklarına tablet ve dizüstü bilgisayarlarını hediye ettiler.

Şehit Jandarma Üstçavuş Hakan Bacak’ın oğlu Oğuzhan Bacak, Şehit Jandarma Uzman Çavuş Ünal Demir’in çocukları Ramazan Demir ve Zeynep Demiri ile şehit Jandarma Çavuş Erdal Akbulut’un kızı Kader Akbulut’a hediyelerini ziyaret ettiği evlerinde veren Vali Ataklı’nın eşi Adile Ataklı; şehit ailelerinin canlarından bir can olan evlatlarını vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğü uğrunda şehit verdiğini belirtti.

Ataklı: ‘Bizler ne yapsak şehitlerimizin hakkını ödeyemeyiz. Şehitlerimizin emaneti olan ailelerine sahip çıkmak bizim en önemli görevlerimizdendir.’ dedi.

Şehitlerin ve şehit çocuklarının bu milletin evladı olduğunu belirten Adile Ataklı, Üniversite öğrencisi ve ilkokul ve ortaöğretim okulu öğrencisi şehit çocuklarına tablet ve bilgisayar hediyelerini verdi.

Ataklı, şehit ailelerinin her zaman yanında olduklarını belirterek şehit aileleri ile bir süre sohbet etti..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.