Dolar 32,3849
Euro 35,0357
Altın 2.326,43
BİST 9.138,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Açık
Aksaray
24°C
Açık
Cts 26°C
Paz 25°C
Pts 26°C
Sal 25°C

Şehit ve Gazi Aileleri Koordinasyon Merkezi’ne ziyaret

Şehit ve Gazi Aileleri Koordinasyon Merkezi’ne ziyaret
Aksaray Anadolu AŞ
28 Eylül 2018 02:47

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk ve yönetim kurulu üyeleri, Şehit ve Gazi Aileleri Koordinasyon Merkezini ziyaret etti.

AK Parti Aksaray İl ve Merkez İlçe Başkanlığı, Piri Mehmet Paşa Çarşısında hizmete açılan Şehit ve Gazi Aileleri Koordinasyon Merkezini ziyaret etti.

Nazik ziyaretten dolayı AK heyete teşekkür eden Koordinasyon Merkez Başkanı şehit babası Yunus Gümüşsoy, kendilerine kazandırılan merkez sayesinde şehit ve gazi ailelerinin ortak bir buluşma noktasında bir araya geldiklerini, ailelerin burada çeşitli etkinlikler yapacaklarını belirtti.

Şehitliğin, Peygamberlik makamından sonraki en yüksek manevi mertebe olduğunu hatırlatan AK Parti İl Başkanı Altınsoy ise, “Şehit ve Gazilerimiz de bu vatan uğruna cesurca mücadele etmiş, bedel ödemişlerdir. Bu toprakları vatan kılan şehitlerimizin aziz kanları ve gazilerimizin fedakâr mücadeleleri olmuştur. Türkiye’ye yakışır bir biçimde şehit yakınları, gazilerimiz, onların ailelerine ve sizlere sahip çıkmayı ulvi bir görev olarak kabul ediyoruz. Burada değerli gazilerimiz ve şehit yakını ailelerin yanında AK Parti hükümetimizin şehit yakınları için yaptıklarını anlatmaktan hicap duyuyorum, yaptıklarımız zaten boynumuzun borcu. İnşallah daha fazlasını yapmak için çalışacağız. Sizler tüm hizmetlerin en iyisini hak ediyorsunuz” dedi.

AK Parti İl Başkanı Altınsoy ile Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, Şehit ve Gazi Aileleri Koordinasyon Merkez Başkanı Yunus Gümüşsoy’a Ay Yıldız’lı tablo hediye etti. Daha sonra 3 katlı merkezi gezerek incelemelerde bulunan AK heyet, merkezin şehit yakınları ve gazilere hayırlı olmasını diledi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.