Dolar 32,3370
Euro 35,2002
Altın 2.247,05
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 9°C
Cts 11°C

Şehit yakınları ve gaziler iftarda buluştu

Aksaray Emniyet Müdürlüğü ev sahipliğinde Şehit ve Gazi ailelerine yönelik iftar programı düzenlendi..

Şehit yakınları ve gaziler iftarda buluştu
Aksaray Anadolu AŞ
8 Haziran 2017 00:49

Aksaray Emniyet Müdürlüğü ev sahipliğinde Şehit ve Gazi ailelerine yönelik iftar programı düzenlendi.

Polisevinde düzenlenen iftar programına Aksaray Valisi Aykut Pekmez eşi Yeşim Pekmez, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Akın eşi Zelihan Akın, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Seyfullah Sarıgül eşi Semiha Sarıgül, İdare Mahkemesi Başkanı Osman Erkan, Emniyet Müdürü Ali Karabağ eşi Reyhan Karabağ, Jandarma Komutan Vekili Yarbay İsmail Beşek, AK Parti Aksaray İl Başkanı Abdulkadir Karatay, şehit yakınları, gaziler ve davetliler katıldı.

Vali Aykut Pekmez şehit ve gazi aileleri ile birlikte olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Şehit ve gazilerin hakkının hiçbir zaman ödenemeyeceğini vurgulayan Vali Pekmez, “Ülkemizin birliği için vatan, toprak ve ezan için gözünü kırpmadan şehadete yürüyen yiğitlerimiz sayesinde bugün burada huzur içerisinde iftarımızı acıyoruz. Şehit ve gazilerimizin yakınlarına ne yapsak size olan borcumuzu ödeyemeyiz. Elimizden geldiğince sizlerle beraber olmaya gayret gösteriyoruz. Ramazan ayında birliğin beraberliğin paylaşmanın öne çıktığı aylar günler. Bugünlerde de vatandaşımızla, şehit ve gazi yakınlarımızla bir arada olmaya özen gösteriyoruz.” dedi.

İl Emniyet Müdürü Ali Karabağ ise; “Şehitlerimizin emaneti olan sizlere sahip çıkabilmek, milletimizin vicdanını rahatlatmak adına yapabileceğimiz en önemli görevdir. Dinimiz şehitlerimize çok önem vermiştir. Bizim inancımızda şehitlik en yüksek mertebededir. Şehitler yüce Allah’ın ve peygamberimizin efendimizin övgüsüne mashar olmuştur. Bu inanç acılarımızı dindiriyor ve hafifletiyor. Allah hepimize sabır ve dayanma gücü versin ve böyle acılar yaşatmasın.”diye konuştu..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.