Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 21°C
Açık
Aksaray
21°C
Açık
Paz 22°C
Pts 27°C
Sal 31°C
Çar 28°C

Şehit yakınları ve Gaziler onuruna yemek programı

Şehit yakınları ve Gaziler onuruna yemek programı
Aksaray Anadolu AŞ
19 Eylül 2018 23:51

Vali Aykut Pekmez eşi Yeşim Pekmez Hanımefendi ile birlikte Aksaray Valiliği ev sahipliğinde şehit yakınları ve gaziler onuruna verilen öğle yemeğine katıldı.

Vali Aykut Pekmez ve eşi Yeşim Pekmez hanımefendi Ağaçlı Havuz başı Restoranda Şehit Aileleri ve Gaziler onuruna verilen yemek programında gaziler ile görüşerek bir süre sohbet etti.

Programda konuşma yapan Muharip Gaziler Derneği Aksaray Şube Başkanı Mustafa Dağ; “Anadolu’da, Kore’de, Kıbrıs’ta; vatanının, bayrağını canından aziz bilip kahramanca savaşan mazinin zıpkın gibi, bu günün ise hüzünlü ve yaşlı Mehmetçikleri: Savaş alanlarında kazanılmış rütbelerin en büyüğü şehitliktir. İkincisi ise gaziliktir. Bu vesile ile şehitlerimizi yüce Türk Milleti adına şükranla anar ve Allahtan rahmet dilerken Gazilerimizin de gaziler gününü kutlarım” dedi.

Vali Aykut Pekmez programda yaptığı konuşmada; “ Yüce Türk milleti her zaman oyunları bozan, Vatanına ve bayrağına her daim sahip çıkan millet olmuştur. Ebediyete intikal eden tüm şehitlerimiz ve gazilerimizi rahmetle anıyor, hayatta olan gazilerimiz ve şehit yakınlarımıza da hayırlı ömürler diliyorum. 19 Eylül Gaziler gününüzü kutluyorum” dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.