Dolar 32,3367
Euro 35,1626
Altın 2.244,08
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 11°C

Selime Sultan Kadın Aktivite Merkezine ilgi büyük

Aksaray Belediyesi’nin önemli projeleri arasında yer alan ve kadınlara kaliteli bir yaşam tarzı sunacak olan Selime Sultan Kadın Aktivite Merkezi hizmete açıldı..

Selime Sultan Kadın Aktivite Merkezine ilgi büyük
Aksaray Anadolu AŞ
26 Eylül 2017 12:18

Aksaray Belediyesi’nin önemli projeleri arasında yer alan ve kadınlara kaliteli bir yaşam tarzı sunacak olan Selime Sultan Kadın Aktivite Merkezi hizmete açıldı. Kadın Aktivite Merkezi, Ağustos ayının ilk haftası açılmasına rağmen şimdilerde yoğun bir ilgiyle karşı karşıya.

Aksaraylı hanımlara kaliteli bir yaşam tarzı sunacak ve günün stresinden uzaklaşıp, boş vakitlerini değerlendirecekleri, içerisinde kütüphane, kapalı yüzme havuzu, sauna, fitness, spor ve dinlenme salonlarının yer aldığı tesis, hanımlarda arasında büyük rağbet görüyor.

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Selime Sultan Kadın Aktivite Merkezinin sadece kadınlara özel olduğunu belirterek Aksaraylı hanımların sosyal, sportif, kültürel, mesleki anlamda ihtiyaç duyduğu tüm gereksinimleri yine bu tesisten karşılayabileceğini ifade etti.

Aksaray’a böyle bir hizmet kazandırarak kadınların sosyal hayatta daha aktif olmalarının önü açılacağını belirten Başkan Yazgı, açılan Kadın Aktivite merkezinin içerisinde kapalı yüzme havuzu, sauna, buhar odası, fitnes salonu, spor salonu, kütüphane, derslikler, mesleki kurslar, kabul ve dinlenme salonu olduğunu belirtti..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.