Dolar 32,5759
Euro 34,8825
Altın 2.439,67
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 31°C
Az Bulutlu
Aksaray
31°C
Az Bulutlu
Per 29°C
Cum 27°C
Cts 29°C
Paz 29°C

Semt Polikliniği gece 24’e kadar sağlık hizmeti verecek

Aksaray Devlet Hastanesine bağlı olarak Necip Fazıl Kısakürek caddesi üzerinde bulunan Semt Polikliniğinde; 1 Ekim tarihinden itibaren enjeksiyon, pansuman ve diş polikliniği muayeneleri haftanın her günü gece 24’e kadar yapılabilecek..

Semt Polikliniği gece 24’e kadar sağlık hizmeti verecek
Aksaray Anadolu AŞ
8 Ekim 2015 00:27

Aksaray Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterli Op.Dr. Himmet Durgut, konuyla ilgili şunları söyledi;

“Aksaray Devlet Hastanesinin merkeze uzak olması sebebiyle, ulaşım aracı olmayan hasta ve hasta yakınları akşam ve gece saatlerinde enjeksiyon ve pansuman yaptırmak için zorluklarla Acil Servise gelmekteydiler. Hasta ve hasta yakınlarının mağduriyetini önlemek ve Aksaray Devlet Hastanesi Acil Servisinde yaşanan yoğunluğu azaltmak üzere, şehir merkezinde bulunan Semt Polikliniğimiz 1 Ekim tarihinden itibaren haftanın her günü gece 24’e kadar Aksaray halkının hizmetine açtık. Diş hekimimiz, Sağlık memuru ve hemşire arkadaşlarımız müracaat eden hastaların diş muayeneleri başta olmak üzere enjeksiyon ve pansumanlarını semt polikliniğinde yapacaklar. Amacımız hastalarımıza verilen sağlık hizmetini daha yakın noktaya taşımak. Hastalarımız, enjeksiyon, pansuman ve diş polikliniği gibi sağlık hizmetlerini 1 ekim tarihinden itibaren semt polikliniğimizde haftanın her günü, hafta içi 16.00-24.00 saatleri arasında, hafta sonu da 08.00-24.00 saatleri arasında alabilecekler” dedi.

Aksaray Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreter Durgut, bu hizmetlerin Aksaray halkına sunulmasında yardım ve desteklerini esirgemeyen, Aksaray Valisi Şeref Ataklı’ya, AK Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay’a, İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Oğuz Keleş ve İl Sağlık Müdürü Dr. Akın Südemen’e de ayrı ayrı teşekkür etti..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.