Dolar 32,3181
Euro 35,1379
Altın 2.293,12
BİST 9.058,13
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 20°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
20°C
Hafif Yağmurlu
Cum 24°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 26°C

Semt Polikliniğini hayırsever işadamı yaptıracak

Aksaray’dan yem, un üretimi, tarım ve hayvancılık faaliyetlerinde bulunan işadamı Muzaffer Çakır Ereğlikapı Mahallesinde; 13 polikliniği, laboratuvar, röntgen, acil müdahale odası, erkek ve bayan gözlem odalarından oluşan ‘Semt Polikliniği’ yaptıracak..

Semt Polikliniğini hayırsever işadamı yaptıracak
Aksaray Anadolu AŞ
15 Nisan 2016 00:28

Aksaray’da sağlık alanında hayırseverlerin sağladığı destekler devam ediyor. Ereğlikapı mahallesinde yaptırılacak Semt Polikliniği yapımını işadamı Muzaffer Çakır üstlendi.

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Himmet Durgut beraberinde hayırsever işadamı Muzaffer Çakır oğlu Adnan Çakır ile Vali Şeref Ataklı’yı ziyaret etti.

Valilik Makamında hayırsever işadamı ile bir süre görüşen Vali Ataklı, Ereğlikapı mahallesinde yapılacak semt polikliniğinin protokolünü işadamı Muzaffer Çakır ile birlikte imzaladı.

Sağlık hizmetlerinin yerinde verilmesi gereken bir hizmet dalı olduğunu vurgulayan Vali Ataklı; “Semt poliklinikleri bu anlamda önemli, şehir merkezinde 1 tane var. Buraya kolay ulaşım sağlanabiliyor. Mesai dışında da hizmet veriyor. Devlet hastanesi ve acil hizmetlerin de yükünü hafifletiyor. Biz nüfus yoğunluğunu dikkate alarak uygun olan yerde bu hizmetin görülmesini sağlamak istiyoruz. Burada hayırseverlerimiz devreye giriyor. Sizlere çok teşekkür ediyoruz. Bu hizmet vatandaşlarımıza büyük fayda sağlayacak bir hizmet olacak” dedi.

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Himmet Durgut, mülkiyeti Aksaray Belediyesine ait olan sağlık tesisi yerinin Kamu Hastaneleri Birliğine tahsis edildiğini söyledi.

Durgut, projesi 3 kat olan, bölgede önemli bir ihtiyacı karşılayacak semt polikliniğinin 2 katlı olarak hayırsever tarafından yapılacağını ifade ederek: “İçerisinde 13 poliklinik, 1 laboratuvar, röntgen, acil müdahale odası, erkek ve bayan gözlem odalarında oluşan Semt Polikliniğinin yapımını hayırseverimiz üstlendi.” dedi.

Vali Şeref Ataklı Aksaray Devlet Hastanesi Muzaffer Çakır Semt Polikliniği ismi verilecek semt polikliniğinin protokolünü hayırsever işadamı Muzaffer Çakır ile birlikte imzalayarak bu hizmetin Aksaray’a hayırlı olması dileğinde bulundu. Sağlık alanında Aksaraylıların önemli katkılar sunduğunu belirten Vali Ataklı, hayırsever işadamına teşekkür ederek örnek davranışından dolayı Muzaffer Çakır’ı tebrik etti..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.