Dolar 32,3361
Euro 35,2001
Altın 2.247,23
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 9°C
Cts 11°C

Serdar Tuncer’in Şiir Dinletisi büyük ilgi gördü

Aksaray Belediyesi tarafından düzenlenen “Serdar Tuncer Şiir Dinletisini” izleyebilmek için Aksaray Kültür Merkezine akın eden hayranları solunu hınca hınç doldurdular..

Serdar Tuncer’in Şiir Dinletisi büyük ilgi gördü
Aksaray Anadolu AŞ
28 Kasım 2015 20:30

Aksaray’da Sosyal ve Kültürel Belediyeciliği toplum yararına düzenlediği programlarla zirveye taşıyan Aksaray Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları çerçevesinde “Serdar Tuncer’le  Şiir Dinletisi” programı düzenledi.

Aksaray Kültür Merkezinde düzenlenen programa Aksaray Belediye Başkan Vekili Süleyman Canbulut, Belediye Başkan Yardımcıları, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Akın, belediye meclis üyeleri, Ak parti gençlik kolları başkanı, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, daire müdürleri, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı.

Programda açılış konuşması yapan Belediye Başkan Vekili Süleyman Canbulut , “Eğitim öğretim kutsal ve ulvi bir iştir. Rabbimizin Kur’an-ı Kerim’de ilk emrinin oku olduğunu zihinlerimizde tazelememiz gerekir. Dünyanın en kutsal ve en eski mesleklerinden olan öğretmenlik her zaman bilginin üretilmesi, geliştirilmesi ve yarınlara aktarılması sürecinde çok önemli bir role sahip olmuştur. Milletlerin en büyük gücü eğitimli, donanımlı insanlardır. Güçlü bir ülke olmak için öğretmenlerimize her zamankinden daha fazla değer vermemiz gerekmektedir.

Aksaray Belediyesi olarak bu güzel organizasyonu öğretmenlerimize için gerçekleştirdik. Bu yıl ilk defa Aksaray Belediyesi olarak 5500 öğretmenimize özel hediye dağıtımında bulunduk. Şehrimizde görev yapan her öğretmen bizim için çok büyük önem taşımaktadır. Öğretmenlerimiz şehrimizin adeta mayasıdırlar. Bu vesileyle eğitim öğretim camiasının ve tüm öğretmenlerimizin gününü bir kez daha kutluyorum” şeklinde konuştu.

Yorumladığı şiirleri ile halkın sevgisini kazanan ünlü şair ve program yapımcısı Serdar Tuncer sahneye çıkmadan önce partneri Cihan Yıldız söylediği türkülerle izleyicileri duygulandırdı.

Daha sonra sahne alan Serdar Tuncer, salonu tıklım tıklım dolduran izleyicilerini selamlayarak programa başladı. Peygamber efendimiz Hz. Muhammed (s.a.v) hayatı hakkında bilgiler veren Tuncer, Cihan Yıldız’ın söylediği türküler eşliğinde birbirinden güzel şiirlerini seslendirerek Aksaray halkına unutulmaz bir gece yaşattı.

Başkan Vekili Süleyman Canbulut Program sonrası ünlü şair Tuncer’e Teşekkür plaketi takdim etti. Başkan Yardımcısı Güven Kemerkaya ise bir buket çiçek hediye etti.

Serdar Tuncer hayranları, program sonrası yaptıkları açıklamada kendilerine bu güzel programı hazırlayan ve Serdar Tuncer ile buluşturan başta Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ettiler. .

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.