Dolar 32,3367
Euro 35,1613
Altın 2.242,18
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 11°C

Siyaseti terörize etmeye çalışanlar hesabını verecektir!

AK Parti Grup Başkanvekili ve Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Yıldırım ile ilgili ağır ithamlarda bulunan HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’a sert yanıt verdi..

Siyaseti terörize etmeye çalışanlar hesabını verecektir!
Aksaray Anadolu AŞ
19 Ekim 2016 16:53

AK Parti Grup Başkanvekili ve Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz, haftalık grup toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Yıldırım ile ilgili ağır ithamlarda bulunan, terör örgütü PKK ve PYD’ye güzellemeler yapan HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’a tepki gösterdi

İnceöz’ün konu ile ilgili değerlendirmeleri şöyle:

“HDP Eş Genel Başkanının haftalık grup toplantısında yaptığı konuşma, tıpkı 6-7 Ekim olaylarında yaptığı sokağa çıkma çağrısı gibi açık bir provokasyondur. Daha Yasin Börü’lerin hesabını vermeyenlerin bugün barış ve demokrasiden söz etmesi abesle iştigaldir.

Sırtını terör örgütlerine dayayan, meclis çatısı altında PKK’nın sözcülüğünü ve taşeronluğunu yapan siyasi bir anlayışın demokrasi ve barış havarisi kesilmesi; 14 yıldır teröre, darbecilere, vesayetçilere karşı mücadele veren Sayın Cumhurbaşkanımıza dil uzatması, milletin iradesi ile iş başına gelen AK Parti hükümetlerine saldırması hadsizliktir.

Kandil’den izin ve icazet almadan konuşamayan ve İmralı’nın taşeronluğunu yapan HDP Eşbaşkanı’nın “Bir tarafına PYD’yi, bir tarafına PKK’yı alsaydın” şeklindeki hezeyanları; terör örgütü sözcülüğü hususunda malumun ilanı olmuştur. Teröre karşı imzalanan ortak bildirilere, Kandil’den aldığı talimat gereği imza atamayanların, terörü lanetleyemeyenlerin, terörle arasına mesafe koyamayanların ve Terör örgütünün sözcülüğünü yapanların milletimiz nezdinde de hiçbir kıymeti harbiyesi yoktur.

Siyaseti terörize etmeye çalışanlar hem yargıya hem de milletimize hesabını verecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.