Dolar 32,3397
Euro 35,1106
Altın 2.239,71
BİST 8.884,15
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 7°C
Cum 8°C
Cts 12°C

Somuncu Baba Filmi EMITT Fuarı’na damgasını vurdu

İstanbul’da devam eden EMITT fuarında ‘Somuncu Baba Aşkın Sırrı’ filminin rüzgârı esmeye başladı..

Somuncu Baba Filmi EMITT Fuarı’na damgasını vurdu
Aksaray Anadolu AŞ
29 Ocak 2016 23:16

Aksaray Belediyesi Başkanı Haluk Şahin Yazgı,  Nisan ayında vizyona girmeye hazırlanan film için fuarda stant açan İl Belediyelerini ziyaret etti. Başkan Yazgı, ziyaret esnasında görüştüğü il belediye başkanlarına Somuncu Baba filmini anlatıp fragmanını izletti. 1 Nisan’da Vizyona girecek filmin daha geniş kitleye ulaşması için destek istedi. ‘Somuncu Baba Aşkın Sırrı’ filmi şimdiden fuarın en beğenilen kültür ve sanat projeleri arasında gösterilmeye başlandı.

Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı  (EMITT), Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal ve İstanbul Valisi Vasip Şahin’in katıldığı tören sonrasında Perşembe Günü ziyarete açılmıştı. Aksaray Valiliği ve Aksaray Belediyesi bu organizasyonda ortak hareket ederek adeta seferberlik ilan etti. Uluslararası arenada en gözde fuarlar arasında gösterilen EMITT’te Aksaray’ın tarihi, turistik, doğal ve kültürel değerlerini tanıtıcı broşür, afiş ve CD’lerle tüm ziyaretçilere anlatılırken yöresel ve geleneksel yemek ve tatlılarda misafirlere ikram ediliyor.

EMITT’te Aksaray’ın tanıtımına kamu kurumları ve sivil toplum örgütleri destek vererek tanıtım noktasında güç birliği yaptılar..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.