Dolar 32,5023
Euro 34,9545
Altın 2.429,94
BİST 9.805,27
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 30°C
Az Bulutlu
Aksaray
30°C
Az Bulutlu
Cum 27°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 23°C

Sosyal Denge Sözleşmesi (SDS) imzalandı

Bem-Bir-Sen ile Aksaray Belediyesi arasında Sosyal Denge Sözleşmesi (SDS) imzalandı..

Sosyal Denge Sözleşmesi (SDS) imzalandı
Aksaray Anadolu AŞ
11 Aralık 2017 20:47

Bem-Bir-Sen ile Aksaray Belediyesi arasında Sosyal Denge Sözleşmesi (SDS) imzalandı.

Belediyemizde görevli memur ve sözleşmeli personelleri kapsayan Sosyal Denge Sözleşmesi imzalandı. Sözleşme Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ile Bem-Bir-Sen Aksaray İl Başkanı Seyfullah Baysal arasında akdedildi.

Seçim Dönemine Kadar Geçerli

Bem-Bir-Sen ile Aksaray Belediyesi arasında imzalanan Sosyal Denge Sözleşmesi 1 Ocak 2018 tarihinde başlayıp Mahalli İdareler Genel Seçim tarihinde sona erecek.

Başkan Yazgı, açıklama yaptı

Sözleşmelerin imzalanmasının ardından açıklama yapan Belediye Başkanımız Haluk Şahin Yazgı: “Tek amacımız şehrimize en iyi şekilde hizmet etmek. Personelimizin maaşlarında yaptığımız bu iyileştirme ile tek beklentimiz görevlerini layığı ile yerine getirerek Aksaray’ımıza hep beraber güzel hizmetler kazandırmaktır. Personelimiz bugüne kadar gösterdikleri performansın daha da üzerine çıkarak çalışacağına ve daha da üretken olacağına inanıyorum. İmzalanan bu sözleşmenin tüm personellerimize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Başkana teşekkür ettiler

Belediyemizde görevli memur ve sözleşmeli memurlar ve Bem- Bir Sen başkanı Seyfullah Baysal, Memur ve sözleşmeli memurları son derece mutlu eden Sosyal Denge Sözleşmesi için Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’ ya teşekkür etti..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.