Dolar 32,3679
Euro 35,1021
Altın 2.325,03
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 19°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 26°C

Sultanhanı Kaymakamı göreve başladı

Aksaray’ın Sultanhanı ilçesine atanan Kaymakam Murat Karasu, düzenlenen törenle görevine başladı..

Sultanhanı Kaymakamı göreve başladı
Aksaray Anadolu AŞ
29 Eylül 2017 01:40

Aksaray’ın Sultanhanı ilçesine atanan Kaymakam Murat Karasu, düzenlenen törenle görevine başladı.

Karasu, belediye binası önünde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, vatandaşların kendisine gösterdiği ilgi ve sevgiden büyük memnuniyet duyduğunu söyledi.

Yeni ilçe olan Sultanhanı’nda beklentilerin çok yüksek olduğunu, yapılacak çok fazla işleri bulunduğunu ifade eden Karasu şöyle konuştu:

“İçişleri Bakanlığı’mızın, valiliğimizin, belediye başkanımızın desteği ile hızlı bir şekilde ilgili kamu kurumlarını oluşturacağız. Gerekli yatırımları hızlı bir şeklide yapacağız. Sultanhanlı hemşerilerimizin beklediği hizmetlere biran önce ellerimizi kollarımızı sıvayıp işlerimize başlayacağız. İnşallah hep beraber çok güzel hizmetlere imza atarız. Çok kıymetli Cumhurbaşkanımıza, bakanlar kuruluna, belediye başkanımıza emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.”

Belediye Başkanı Fahri Solak ise 1953 yılından beri Sultanhanı’nın ilçe olmanın özlemini çektiğini anımsatarak şunları kaydetti:

“Şu an mutluyuz, gururluyuz. Son 3 yıldır bununla ilgili çok mücadele ettik. Bizden önce bu uğurda mücadele eden belediye başkanlarımız, muhtarlarımız oldu. Sultanhanı sonunda bunu başardı. Bu dönemde İlçe olmamız Aksaray ve Sultanhanı’na verilen önemdir. Kaymakamımızla birlikte el ele vererek daha güzel Sultanhanı içni herşeyi yapacağız.”

Karasu, kesilen kurban ve yapılan duanın ardından Belediye Başkanlığı’nı ziyaret etti..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.