Dolar 32,3367
Euro 35,1613
Altın 2.242,18
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 11°C

Tanıtım yazısı nedir, ne işe yarar?

Tanıtım yazısı nedir, ne işe yarar?
Aksaray Anadolu AŞ
4 Nisan 2021 18:25

Tanıtım yazıları, bir ürün, hizmet ya da siteyi tanıtan ve içerisinden tanıttığı alana doğru linkler içeren bir SEO çalışması olup son günlerde en popüler yöntemler arasında bulunmaktadır.

Aramada ilk sayfada çıkmak için bir çok unsuru iyi değerlendirmek gerekir. Bunların başında tanıtım yazıları gelir. Tamamen özgün en fazla üç link içeren tanıtım yazılarını Google News kayıtlı, Alexa değeri yüksek ve Domain Authority (Alan adı otoritesi) ve Page Authority (Sayfa otoritesi) değerli yüksek olan www.haberaksaray.com gibi sitelerde yayınlatmak gerekiyor.

Tanıtım yazısı genel olarak web sitenizi, markanızı ve ya hizmetinizi tanıtmak üzere hazırlanmış yazılardır. Arama motorlarında belirli anahtar kelimelerde üst sıralarda çıkabilmek için yazdığımız yazının içinden konuyla ilgili linkler çıkarılır. Bu sayede Google tarafından yazdığımız yazılar iyi puanlar alır. Tanıtım yazıları çeşitli sitelerde yayınlandığında web sitenizin arama sonuçlarında yükselmesine katkı sağlar ve o yazıları okuyan insanlar size kolay bir şekilde ulaşır.

Tanıtım Yazısı Ne işe Yarar?

Web SEO uygulamalarında kullanılan tanıtım yazıları, özellikle SEO hizmetlerinde aktif rol almaktadır. Web sayfanızın ihtiyacı olan backlinkleri yani anahtar kelimeleri almanıza yarar. Doğru tanıtım yazısı çalışmaları sayesinde web sayfalarınız arama motorlarında ilk sıralarda yer alır. Aynı zamanda firma, ürün ve hizmet tanıtımlarınız da yapılmış olur.

Özellikle bir çok firmanın sitelerimizden tanıtım yazılarını yayınlamak istemeleri ve hedeflerine en doğru ve hızlı bir şekilde ulaşmayı amaçlıyor olmalarından dolayı, sizlerde hedefleriniz için tercihlerinizi bizden yana kullanabilirsiniz. Kısa süre içerisinde bu rekabet ortamında iyi yerlerde olabileceksiniz. Sizlerde firmanızın tanıtım yazısı ve backlink paketleri ihtiyaçları için bize başvurabilir ve istediğiniz en doğru çalışmaları yapabilirsiniz. Artık firmanızı sizlerde internet üzerinde iyi bir rekabet için hazır hale getirebileceksiniz.

Tanıtım Yazısı Hangi Sitelerde Yayınlanmalıdır?

Tanıtım yazılarınızı yayınlayacağınız siteler özgün ve her gün güncelleniyor olmalı. Kendi sitenizden daha üst sıralarda yer almalı. Okuyucu ve ziyaretçi profili yüksek olan kaliteli siteleri seçin. Tercih ettiğiniz sitelerde çok fazla backlink çıkışının olmamasına da dikkat edin. Tercih edeceğiniz sitelerin Alexa, Domain otoritesi ve Sayfa otoritesi değeri önemli bir detaydır.

Bu değerlemelerde yüksek puanlara sahip olan siteleri tercih etmelisiniz. www.haberaksaray.com sitemizin Alan adı otoritesi 60 olup, sayfa otoritesi ise 47‘dır.

Tanıtım yazısı yayınlatmak istiyorsanız;

İletişim sayfasından ya da

haberaksaray@hotmail.com adresinden mail yoluyla ulaşabilirsiniz..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.