Dolar 32,3347
Euro 35,1658
Altın 2.244,39
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 11°C

Tanju Çolak Aksaray’da “evet” için destek istedi

Eski milli futbolcu Tanju Çolak, AK Parti tarafından organize edilen program çerçevesinde Aksaray’a geldi.

Tanju Çolak Aksaray’da “evet” için destek istedi
Aksaray Anadolu AŞ
4 Nisan 2017 00:29

Eski milli futbolcu Tanju Çolak, AK Parti tarafından organize edilen program çerçevesinde Aksaray’a geldi.

Burada AK Parti Grup Başkanvekili ve Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz ve İl Başkanı Abdulkadir Karatay ile birlikte 15 Temmuz Milli İrade Meydanı’nda bulunan AK Parti’nin evet çadırını ziyaret eden Tanju Çolak, futbolseverler ve partililerle bir araya geldi. AK Parti heyeti ile vatandaşları ve esnafları da ziyaret eden Çolak, 16 Nisan referandumu için evet desteği istedi. Çolak, evet için çalışmaya devam ettiklerini belirterek, “Durmak yok yola devam” dedi.

Aksaray’a ilk defa geldiğini ifade eden Tanju Çolak, “Aksaray’da yoğun bir sevgi ve ilgi var. Benim amacım da bu sevgiyi daha yükseklere çıkartmak. Vatanım için, milletim için buradayım. Devletim için buradayım, Cumhurbaşkanımız için buradayım ve burada olmaya da devam edeceğim. Çünkü 16 Nisan gerçekten çok önemli. 16 Nisan’da mutlak suretle Türkiye’nin evete ihtiyacı var. Türkiye’nin güzelliklere ihtiyacı var. Birliğe, beraberliğe ihtiyacı var, ben de burada onun bir parçasıyım. Burada olmaktan da keyif alıyorum. 16 Nisan’da sandık başına gidiyoruz ve evete basıyoruz” dedi.

“VATAN HAİNİ HAKAN ŞÜKÜR İÇİN ASKIDAYDI”

Sosyal medyada yaptığı “Galatasaraylılığımı askıya aldım” paylaşımı ile ilgili de konuşan Tanju Çolak, “Şimdi Galatasaraylılığım askıdaydı ama askıdan aldık. Neden aldık? Çünkü vatan haini Hakan Şükür’ü ihraç etmemişlerdi. Şimdi ihraç edildi, bizim Galatasaraylılığımızı kimse tartışamaz, kimse inkar edemez. Neuchatel Xamax maçı, Monaco maçları, bizler orada çok tarih yazdık, güzellikler sunduk, bu halkı sokaklara döktük. Bu halkın sevgisi neden? Bir duruşumuzdan, iki Galatasaray’da yaptığımız efsane maçlardan dolayı. En büyük Türkiye, en büyük devlet. O yüzden biz askıdan aldık şu anda faal olarak Galatasaraylıyız ve bunu da bizden kimse alamaz” şeklinde konuştu.

“16 NİSAN TARİHİ HEPİMİZ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”

AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz ise, “16 Nisan tarihi hepimiz için çok önemli. 80 milyonun kaderi, yurt dışında yaşayan vatandaşlarımızın kendi geleceğini belirleyecek çok önemli bir hükümet sistemini, cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini belirliyoruz. Burada özellikle şunu belirtmek istiyorum ki, hepimiz çok kısa bir süre önce 7 Haziran sürecini yaşadık. 7 Haziran akşamında Türkiye’de bir parti, AK Parti, çok önemli bir oy almasına, birinci parti olmasına rağmen hükümet kuramama krizini yaşadık. Bugüne kadar yaşadıklarımız bu mevcut sistemin problemleri. Bundan önce darbeler, muhtıralar, siyasi tarihimize baktığımızda ve hepsinden önemlisi 15 Temmuz gecesi Aksarayımız da burada çok önemli ve net bir duruş sergiledi. Tüm Türkiye genelinde olduğu gibi ülkemiz, milletimiz canını siper etmek sureti ile darbeyi püskürttü. O darbe girişimini hep beraber yaşadık. Allah bir daha yaşatmasın, asrın en uzun gecesi 15 Temmuz’u. Milletimiz geleceğine sahip çıktı. İşte 16 Nisan’da, 15 Temmuz’dan sonraki süreçte aziz şehitlerimizin bizlere yüklemiş olduğu, bu anlamda geleceğimize dair darbe ve muhtıraların tarih olması adına çok önemli bir fırsatı Milliyetçi Hareket Partisi ile Mecliste bu anayasa değişikliğini gerçekleştirdik” dedi.

Açıklamaların ardından AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz, Tanju Çolak ve AK Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay, AK Parti Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte vatandaşlar ve esnafları ziyaret etti..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.