Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 20°C
Parçalı Bulutlu
Aksaray
20°C
Parçalı Bulutlu
Paz 22°C
Pts 26°C
Sal 31°C
Çar 26°C

Tarih Yalan Söylemez Ama..!

Tarihçi - Araştırmacı
5 Temmuz 2018 13:35

İki gün önce Osmanlı’yı öveyim derken yalan söyleyip 623 yılda yalnızca iki tecavüz olduğunu iddia edenlerin yalancı olduğunu yazmıştım. Bugün de tersi bir örnekten bahsedeyim. Aslında her iki örnek de çok ama çok lüzumsuzdur. Böyle yalanları bile ciddiye almamak gerekir lakin bunlara inanan milyonlar var. Evet yüzbinler değil, milyonlar var. Sosyal medyada gördüğünü doğru kabul eden Osmanlı ya da cumhuriyet düşmanları var. Herhangi bir ortamda “hocam size bir sualim var” diyerek bu saçmalıkları soranlar var. Onun için bir daha anlatmak şart oldu. Bugünkü yazımızın konusu da Osmanlı düşmanlığı yapanların iftirasıdır. Güya Abdülmecid, 22 yılda 330 küçük kıza tecavüz etmiş. Önce yazıyı olduğu gibi bir okuyalım:

“Osmanlı Devleti’nin 31’inci padişahı, İslamiyet’in 110’uncu halifesi Padişah 1. Abdülmecid, küçük kızlara çok düşkündü. En hoşlandığı şey, on yaşını doldurmamış bakire kızların bakireliğini bozmaktı. Padişahlık yaptığı 22 yılda, on yaşını doldurmamış 330 kız çocuğuyla cinsel ilişkiye girerek bakireliğini bozdu.

blankAnne ve babaların rıza gösterip teslim ettiği kız çocuklarından ikisi, Padişah Abdülmecid tarafından tecavüz edilirken cinsel organları yırtılıp kan kaybından ölünce, Padişahımız vicdana geldi ve 16 yaşından küçük çocukların bekaretini bozmamaya karar verdi.

Padişah Abdülmecid’in 16 yaş üstü kaç bakire kıza tecavüz edip kızlığını bozduğu bilinmiyor.

Çünkü bu işleri yüce padişahımız gizli yapmaya başlayarak kaydının tutulmasını yasakladı.

Padişah Abdülmecid’in annesi Rus Yahudisi Suzi idi…

Abdülmecid’in 25 karısı, bunlardan 43 çocuğu oldu.

Kızlığını bozduğu 16 yaş üstündeki sayısı bilinmeyen kız çocuklarından 67 gayrimeşru çocuğu oldu.

Hızlı yaşayıp genç öldü. Veremden ölen padişahımız 39 yaşında gitti.

Allah belasını verdi… Öldüğünde 39 okka idi…”

Şimdi bu yazının neresini düzelteyim şaştım kaldım. Aklı başında herkesin fark edeceği gibi bu düpedüz bir iftiradır. Her kitaptaki bilgi doğru değildir. Maalesef son zamanlarda iyice arttı bu tip yalanlar. Tarih yalan söylemez ama bazı tarihçiler rekorlar kitabına girecek kadar yalan söyler! Bize düşen gerçeğin peşine düşmektir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.