Dolar 32,3122
Euro 35,0643
Altın 2.278,43
BİST 9.012,04
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 18°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
18°C
Hafif Yağmurlu
Cum 24°C
Cts 24°C
Paz 25°C
Pts 26°C

Tarımsal sulama sorununu çözüyoruz

Tarımsal sulama sorununu çözüyoruz
Aksaray Anadolu AŞ
5 Haziran 2018 02:14

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Aksaray mitinginde tarımsal sulama müjdesini vermesi ile Aksaray’ın tarımsal sulama sorununu çözüme kavuşturduklarını belirtti.

Başkan Altınsoy, Aksaray’da 16 yılda eğitimden sağlığa, tarımdan hayvancılığa, orman ve su işlerinden toplu konuta her alanda büyük yatırımların yapıldığını belirterek son olarak tarımsal sulama sorununu da çözüme kavuşturduklarını belirtti.

Altınsoy, “Bugün itibariyle, Ortaköy Çiftevi 2 barajını ve 6 gölet hizmete alınmış olup, Gülağaç Sofular Barajı ile Ortaköy Harmandalı Göletinin yapımı sürüyor. 1962 yılında hizmete açılan Mamasın Barajı’ndan sulanan 214 bin 200 dekar arazinin sulama şebekesini borulu sisteme çevirilerek rehabilite ediliyor. Hükümetimiz her alanda yatırımlarına hız kesmeden devam ederken çiftçilerimize verilen 1,3 milyar lira tarımsal desteğin de yanı sıra Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ilimiz mitinginde tarımsal sulama sorununa dış havzalardan su getirilerek çözüme kavuşturulması müjdesini vermiştir. İlimiz tarımda marka şehir olma yolunda hızla ilerlemektedir.

Yatırımların hayata geçmesi noktasında Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım, Valimiz Aykut Pekmez, Grup Başkanvekilimiz İlknur İnceöz, Milletvekillerimiz Cengiz Aydoğdu ve Mustafa Serdengeçti, Milletvekili Adayımız Muhammed Aktaş, Belediye Başkanımız Haluk Şahin Yazgı ile emekleri geçen tüm bürokratlarımıza teşekkür ediyorum. Tarımsal sulama projesinin ilimize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum.

Allah’ın izni ve vatandaşlarımızın teveccühleri ile 24 Haziranda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı güçlü bir meclis ile başkan yaparak, projelerimizin hayata geçirilmesini hızlandıracağız. Biz geleceğe dair hayalleri ve hedefleri olan bir partiyiz. Vakit her zamankinden daha fazla hizmet etme vaktidir” ifadelerine yer verdi.. (HaberAksarayCom)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.