Dolar 32,3713
Euro 35,0024
Altın 2.325,92
BİST 9.099,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Açık
Aksaray
24°C
Açık
Cts 26°C
Paz 25°C
Pts 26°C
Sal 26°C

Ticaret Borsası’ndan ATSO’ya ziyaret

Ticaret Borsası’ndan ATSO’ya ziyaret
Aksaray Anadolu AŞ
29 Mayıs 2018 16:12

Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök, Meclis Başkanı Nurettin Yapılcan ile Yönetim ve Meclis üyelerinden oluşan Ticaret Borsası Heyeti, Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Göktaş ve Meclis Başkanı Fatih Tekin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kardeş Oda ile Aksaray için çalışmaya hız kesmeden devam edeceklerini belirten Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök, ziyaret sırasında yapmış olduğu açıklama da “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimize bağlı Aksaray Ticaret Borsası ve Ticaret Odamız, ilimiz için geçmiş dönemlerde yapmış olduğu çalışmaların üstüne katarak hız kesmeden çalışmalara devam edecektir.

Türkiye’nin stratejik konum itibariyle en önemli illerin başında gelen ilimizde Sanayisinden, Hayvancılığa, Tarımdan, Turizme her alanda çalışmalar artırılmalı ve bu çalışmalara Kamu Kurumlarımızın yanı sıra Sivil Toplum Kuruluşlarımız katkı sağlamalıdır. Bu noktada Bizler üzerimize düşen görevi her daim yerine getirdik ve bundan sonraki süre zarfında da getirmeye devam edeceğiz” Dedi.

Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök, Meclis Başkanı Nurettin Yapılcan ve Borsa Heyetine ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile ATSO Başkanı Cüneyt Göktaş ise açıklamasında; “Aksaray İş Dünyasının öncü Kuruluşu Aksaray Ticaret ve Sanayi Odamız ile Ticaret Borsamız kuruldukları günden bu yana Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği çatısı altına şehrimize ve üyelerimize en iyi hizmeti sunmaktadır.

Her iki Sivil Toplum Kuruluşumuzda TOBB Akreditasyon Sistemi kapsamında 5 Yıldızlı Oda ve Borsa konumundadır. Aynı şeklide her iki kurumumuzun da Aksaray’a kattıkları ve kazandırdıkları projeler, bugün şehrimize çok büyük katkılar sunmaktadır. Aksaray’ın gelecekteki hedeflerine yönelik olarak ortaya çıkacak olan her projenin en büyük destekçisi bizler olacağız.

TOBB Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu’nun üzerine basarak söylemiş olduğu “Dünya’da artık ülkeler değil Şehirler yarışıyor” sözünden yola çıkarak Aksaray için çalışacağımızın altını çiziyorum” Dedi.

ATSO Meclis Başkanı Fatih Tekin’de açıklamasında; “Bir önceki dönemde Değerli Borsa Başkanımız ve Borsa Heyetimizle ilimiz adına çok güzel çalışmaların ve projelerin altına imza attık. İlimize 9 Milyon TL’ye yapılan TOBB Meslek Lisemizi kazandırdık. Aynı şekilde hem Ticaret ve Sanayi Odamızın hem de Ticaret Borsamızın Yeni Hizmet Binaları faaliyete geçerek üyelerimize ilimizin en donanımlı teknolojik binaları ile hizmet vermeye başladık. Fuar organizasyonlarında zor olanları başardık. İnanıyorum ki Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimizin en önemli Oda ve Borsalarından olan Ticaret ve Sanayi Odamız ile Ticaret Borsamız bu dönemde de hem şehrimize hem ülkemize katkı sağlayacak projeler yapacaktır” Dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.