Dolar 32,3363
Euro 35,1170
Altın 2.239,10
BİST 8.734,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 12°C

Tır garajı hizmet vermeye başladı

Aksaray Belediyesi tarafından 15 bin metrekarelik alana kurulan 120 araçlık TIR garajı hizmet vermeye başladı.

Tır garajı hizmet vermeye başladı
Aksaray Anadolu AŞ
24 Temmuz 2017 18:22

Aksaray Belediyesi tarafından 15 bin metrekarelik alana kurulan 120 araçlık TIR garajı hizmet vermeye başladı.

Aksaray Belediyesi, TIR’ların şehir içine park etmesini önlemek için Şehirlerarası Otobüs Terminali yanında Kırsal Terminal alanına kurduğu TIR Garajını, TIR sürücülerinin hizmetine sundu. TIR parkı, 7/24 esasına göre çalışacak. Sürücüler günün her saatinde araçlarını garaja park edebilecek.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, şehirde büyük bir eksiklik haline gelen TIR garajını, daha önceden Kırsal terminal olarak inşa edilen alana uyarlanmasını istemişti. Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, yaptığı çalışma sonucunda 15 bin metrekarelik alanda, 120 araçlık parkı kullanıma hazır hale getirdi.

Aksaray’da TIR’ların park edecek yer olmadığı için TIR sürücüleri, araçlarını mahalle ve sokak aralarına park etmek zorunda kalıyordu. TIR garajının açılması en çok sürücüler tarafından memnuniyetle karşılandı.

Bu çalışmaya ek olarak ise Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi içerisinde de 300 araçlık yeni bir TIR garajı inşa edilerek sürücülerin ise bu yöndeki isteği karşılanmış olacak..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.