Dolar 32,3373
Euro 35,1899
Altın 2.246,00
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 9°C
Cts 11°C

Toki-Akin yolu yeni düzenlemeyle daha güvenli

Aksaray’da yaptığı projelerle trafik sorununu tamamen ortadan kaldırmayı hedefleyen Aksaray Belediyesi, TOKİ-Akin yolunda yeni düzenlemede sona yaklaşıyor..

Toki-Akin yolu yeni düzenlemeyle daha güvenli
Aksaray Anadolu AŞ
19 Kasım 2016 16:24

Yoğun araç trafiğinin yaşandığı TOKİ- Akin yoluna modern bir kavşak düzenlemesi yapan Aksaray Belediyesi fen işleri müdürlüğü ekipleri,  Akin tarafından şehre girişte sağ kısımda yüksekliği 1 metre ile 8 metreye kadar uzanan, eni 60 ile 120 santim arasında değişen istinat duvarları yaptı. Orta refüj ile birlikte yaklaşık 2 km sıcak asfalt çalışması yapan belediye ekipleri, çevre düzenleme çalışmalarını da titizlikle sürdürüyorlar.

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı konuya ilişkin yaptığı açıklamada şunları söyledi  “Yeni yaptığımız bu kavşak noktası, Özel İdare önünden geçen yolun devamı. Bu yol, TOKİ’ye yani Yunus Emre, Cumhuriyet Mahallelerine ve Akin’e giden yol. Akin yolunun kontrolsüz bir şekilde sert bir virajı vardı. Bu kavşak ile mevcut sorunu çözdük. Ayrıca burada Yunus Emre Mahallesi’ne yeni bir yol daha açtık. Alt yapısı ve üst yapısı tamamlandıktan sonra Akin yoluna, TOKİ’ye Yunus Emre ve Cumhuriyet Mahallesi’ne daha sağlıklı ve düzenli bir ulaşım gerçekleşecek. Yolun ciddi anlamda genişlemesi bu bölgede yaşanan trafik sorunun da önüne geçmiş olacak” dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.