Dolar 32,5417
Euro 35,0071
Altın 2.428,75
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 30°C
Az Bulutlu
Aksaray
30°C
Az Bulutlu
Cum 27°C
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 23°C

Toprak: Halk olarak onurluyuz, gururluyoz

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aksaray İl Başkanı Av. Ali Rıza Toprak bir basın açıklaması yayınladı.

Toprak: Halk olarak onurluyuz, gururluyoz
Aksaray Anadolu AŞ
26 Haziran 2016 14:16

CHP İl Başkanı Ali Rıza Toprak, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Aziz şehitlerimize “kelle” diyerek hakaret eden, şehit cenazelerinde yükselen haklı feryatlara “yaygara” sıfatını layık gören, ülkemizin birlik ve bütünlüğü için hayatını ortaya koyan fedakar asker ve subaylarımıza “terörist” yaftasıyla kurulan kumpasların mimarı olan Recep Tayyip Erdoğan dün milletimize karşı ettiği hakaretlere bir yenisini ekledi.

Yaptığı konuşmada Erdoğan aynen şöyle diyor: “Teröristler kadar bizler gururlu olmazsak, onurlu olmazsak bu ülkede büyük bir kırılma olur.”

Teröristler kadar bile onurlu ve gururlu olmadığını ima ederek milletimize hakaret eden Erdoğan kendi onur ve gurur ölçüsünü ortaya koymuştur. Erdoğan’ın onurunun ölçüsü terör örgütleri, gururunun ölçüsü de teröristlerdir. Cumhurbaşkanlığı koltuğunu işgal eden bu kişi halkımızın onuruna, şerefine, gururuna ağır bir hakaret etmektedir. Terör örgütü üyelerine iltifatlar düzerken, halkımızı alenen aşağılamaktadır.

Halkımız ve Cumhuriyet Halk Partisi böyle bir hakareti asla kabul edemez.

Halkımız onurlu ve gururludur. Onursuz ve gurursuz olanlar,

* PKK terör örgütüne yardım ve yataklık yapanlardır

* Valilere talimat vererek terör örgütüne dokunulmasını engelleyenlerdir

* Görevini kasten ihmal ederek şehirlerimizin cephaneliğe çevrilmesini göz yumanlardır

* Şehirlerimize mayınlar, bombalar döşenirken bunu film izler gibi izleyenlerdir

* PKK şehirlerimizde asker alma şubesi kurarken, karakol açarken, vergi mahkemeleri kurarken korkakça görevini yerine getirmeyenlerdir

* PKK ile doğrudan görüşenlerdir

* “Öcalan’ın düşünceleri bizim düşüncelerimizdir” diyenlerdir

* Kirli masalarda karanlık pazarlıklar yapanlardır

Ve halkımızın verdiği şerefli göreve ihanet edenlerdir.

İktidarı boyunca terör örgütüne yardım ve yataklık eden Erdoğan, halkımıza karşı işlediği suçlar ve ettiği hakaretler nedeniyle mutlaka hesap verecektir.

“Bu halkın teröristler kadar ile onuru ve gururu yoktur” diyen Erdoğan’ı aziz halkımıza tevdi ediyor, onur ve gurur kavramları ağzına yakışmayan bu şahsa en güzel cevabı halkımızın vereceğine inanıyoruz.

Biz hiçbir zaman kibirli olmadık ama şunu iyi bilin ki, bu halk her zaman onurlu ve gururludur.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.