Dolar 32,3426
Euro 35,1475
Altın 2.239,72
BİST 8.908,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 7°C
Cum 8°C
Cts 12°C

Tüm engellemelere rağmen yeni anayasayı yapacağız

AK Parti TBMM Grup Başkanvekili İlknur İnceöz, anamuhalefet partisi her ne kadar süreci tıkama çabası içerisine girse de AK Parti’nin anayasa çalışmalarını aksatmadan devam ettireceğini belirtti..

Tüm engellemelere rağmen yeni anayasayı yapacağız
Aksaray Anadolu AŞ
26 Şubat 2016 22:23

AK Parti TBMM Grup Başkanvekili İlknur İnceöz, anamuhalefet partisinin her ne kadar süreci tıkama çabası içerisine girse de AK Parti olarak anayasa çalışmalarını aksatmadan devam ettireceklerini belirterek, ‘Tüm engellemelere rağmen yeni anayasayı yapacağız. Milletin iradesi galip gelecek’ dedi.

Hükümet olarak milletin kendilerine yüklediği sorumluluğun farkında olduklarını vurgulayan İnceöz, üzerine sorumluluk almayan ve masadan kaçanlara milletin gerekeni yapacağını kaydetti.

Anamuhalefet partisinin daha işin başında Anayasa Uzlaşma Komisyonu’nu terk ederek yeni anayasaya giden yolu tıkama gayretine düştüğünü, milletin iradesine sırtını döndüğünü aktaran İnceöz, şu değerlendirmeyi yaptı:

“Anamuhalefet partisi her ne kadar bu süreci tıkama çabası içerisine girse de AK Parti olarak anayasa çalışmalarını aksatmadan devam ettireceğiz. Tüm engellemelere rağmen yeni anayasayı yapacağız. Milletin iradesi galip gelecek. 12 Eylül darbe anayasası ruhu, CHP’de varlığını devam ettiriyor. CHP ile darbe yeni bir boyut kazanmış, darbe ruhu CHP eliyle tekrar hayat bulmuştur. Biz ‘darbe ruhunu Meclisten tamamen atalım, yeni anayasa ile özgür ve demokratik bir ruh oluşturalım’ dedik. Görünen o ki CHP bizi yanlış anlamış. ‘Darbe ruhu varlığını devam ettirsin’ diye çalışıyorlar.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.