Dolar 32,3361
Euro 35,1955
Altın 2.247,62
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 11°C

Turan Yaldır’dan ‘gözaltı’ açıklaması

25.Dönem MHP Aksaray Milletvekili Turan Yaldır, FETÖ operasyonları kapsamında gözaltı alınmasıyla ilgili yazılı bir basın açıklaması yaptı..

Turan Yaldır’dan ‘gözaltı’ açıklaması
Aksaray Anadolu AŞ
8 Eylül 2016 16:51

Turan Yaldır’ın basın açıklaması şu şekilde:

“Türk Milletini derinden sarsan alçak darbe girişimi sonrasında devam eden FETÖ operasyonları kapsamında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla gözaltına alınarak Ankara Emniyet Müdürlüğünde verdiğim ifadeyle serbest bırakıldım.

Bu zaman zarfında şahsıma sahip çıkan Ülkücü Harekete ve Aksaray halkına şükranlarımı sunarım. Gerek bizzat yanımızda durarak, arayarak ve sosyal medya da paylaşımda bulunarak desteklerini ifade eden herkese ayrı ayrı hürmet ve saygılarımı iletirim.

Ülkücü hareketin birlik ve beraberliğini hedef alan namussuz bir ihbar sonucu herhangi bir siyasi partiye sızıp sızmadığım tarafıma sorulmuştur. Ömrümü uğruna seve seve feda edeceğim Ülkücü harekete ve  MHP’ye çocukluk yıllarımdan bu yana şerefle mensup olduğumu ifade ettim.

Bizi tanıyanlar bilirler; 13 yaşında girmiş olduğumuz Ülkü Ocaklarında çay ocağından başlayarak her kademede görev yaptım. 5 yıl Aksaray Ülkü Ocakları başkanlığı akabinde 2 dönem MHP MYK üyeliğine Genel Başkanımızın takdirleriyle seçildim. Son olarak mensubu olmaktan şeref duyduğum partimin Milletvekilliğini yaptım.

Belirtmek isterim ki adımızın hain FETÖ örgütüyle yan yana dahi anılması bizler ve Ülkücü hareket için hakaret kabul edilir. Türk Milleti ve Devletimizin bekaası için bir değil bin Turan Yaldır feda olsun . Ancak bu tip asılsız, deli saçması iddialarla memleketini vatanını samimiyetle seven insanlar zan altına alınmakta ve devam eden FETÖ soruşturmaları sulandırılmaktadır.

Abdestimizden kuşkumuz yok, vatanımızı milletimizi karşılıksız ve samimiyetle seviyoruz. Türk Milliyetçisi ve Ülkücü olduğumuzla ilgili bir suçlama varsa bunun cezasını  ömrümüzü feda ederek çekmeye hazırız.Ancak aslı astarı olmayan beyhude gayretlerle bir tertip varsa bunu kabul etmeyeceğimizi kamuoyuna ve Türk Milletine bildiririz..”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.