Dolar 32,5026
Euro 34,5398
Altın 2.497,12
BİST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 28°C
Az Bulutlu
Aksaray
28°C
Az Bulutlu
Çar 27°C
Per 25°C
Cum 22°C
Cts 20°C

Turizm Caddesi bir gecede değişti

Aksaray Belediyesi, bir gecede değiştirdiği yollara Turizm Caddesini ekledi..

Turizm Caddesi bir gecede değişti
Aksaray Anadolu AŞ
14 Haziran 2016 19:49

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, şehir merkezinde bozulan yolların yenilenmesi için başlattığı tek gecelik çalışma programına aralıksız olarak devam ediyor.

Başkan Yazgı, şehir içi trafiğini etkilenmemesi için daha önce dönemlerde yol ve asfalt ekibini seferber etmiş, Kent Meydanı yolu, Belediye önünden geçen Mehmet Altınsoy Caddesi, Medaş Caddesi, geçen ay ise Vehbi Çorakçı Caddesini yolunu bir gecede değiştirip tamamlamıştı.

Önceki gün ise şehir merkezinin en işlek yolları arasında bulunan, zemininde kilitli parke taş döşeli Turizm Caddesi, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince bir gece başlayan operasyonel çalışma sonunda sabaha karşı asfaltı tamamlandı. Yolun tamamlanmasının ardından Ulaşım Hizmetleri, yol çizgi ekibi tarafından yola çizgi çalışması tamamlanarak Turizm Caddesini trafiğe tekrar açtı.

Daha önce bir gece yol değiştiğine şahit olan Aksaraylılar, Turizm Caddesini sabaha değişmiş olarak bulunca yine çok şaşırdılar. Vatandaşlar, bir gecede değişen yol için “Belediye bizi yine şaşırtmaya devam ediyor” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.