Dolar 32,3346
Euro 35,2006
Altın 2.247,92
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 9°C
Cts 11°C

Türk Polis Teşkilatını Güçlendirme Vakfı iftar programı düzenledi

Türk Polis Teşkilatını Güçlendirme Vakfı Aksaray Şubesi tarafından iftar programı düzenlendi. Programda Vakfa katkı sağlayan iş adamlarına teşekkür plaketi verildi..

Türk Polis Teşkilatını Güçlendirme Vakfı iftar programı düzenledi
Aksaray Anadolu AŞ
24 Haziran 2017 18:11

Türk Polis Teşkilatını Güçlendirme Vakfı Aksaray Şubesi tarafından iftar programı düzenlendi. Programda Vakfa katkı sağlayan iş adamlarına teşekkür plaketi verildi.

Aksaray Emniyet Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen programa Vali Aykut Pekmez eşi Yeşim Pekmez Hanımefendi, AK Parti Grup Başkan Vekili İlknur İnceöz, Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Akın, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Seyfullah Sarıgül, İdare Mahkemesi Başkanı Osman Erkan, Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Yusuf Şahin prokotol üyeleri, şehit yakınları gaziler, köy muhtarları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, işadamları ile Emniyet Müdürlüğü personelleri katıldı.

Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda iftar yapılarak ardından şehitler için dua edildi. Emniyet Müdürü Ali Karabağ yaptığı konuşmasında; vakıf tarafından düzenlenen iftar yemeğine katılım sağlayan herkese teşekkür etti.

Karabağ, vakfın polis teşkilatını her yönüyle en iyi düzeye yükseltilmesini sağlamak amacıyla kurulduğunu ifade ederek şunları kaydetti: “Vakfımız, terörle mücadele kapsamında şehit olan veya herhangi bir nedenle vefat eden emekli aylığı bağlanmayan meslektaşlarımızın ailelerine ölüm yardımı, teşkilat mensuplarımızın engelli çocuklarına özel eğitim gideri yardımı, malulen emekli olan personelin geçim sıkıntısı çekenlerin ailesine yardım, doktor raporuyla protez tekerlekli sandalye gibi malzemeler için yardım, yangın sel veya deprem gibi doğal felakete uğrayan personele yönetim kurulunca belli bir dönem destek sağlanmaktadır.

Programda daha sonra vakfa bağışta bulunan işadamları Fatih Batı, Reha Saatçioğlu, Fehmi Kuyucu, Ahmet Koçaş, Faruk Batı, Tarık Turgut, Yusuf Cömert, Ahmet Çelebi, Nuri Kuzucu, Fehmi Kuyucu, Uğur Etlik, Emre Ünalan, Bekir Ateş, Abdi Okur, Osman Dinç ve Burak Eroğlu’na plaket takdim edildi.

Vali Aykut Pekmez eşi Yeşim Pekmez Hanımefendi ile birlikte iftar programına katılan şehit yakınları ile yakından ilgilenerek bir süre sohbet edip, şehit yakınlarının çocuklarına çeşitli hediyeler verdiler..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.