Dolar 32,3655
Euro 34,9626
Altın 2.325,50
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Açık
Aksaray
24°C
Açık
Cts 25°C
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 25°C

Türkiye’nin çocuk yıldızları Aksaray’da

Türkiye’nin çocuk yıldızları Aksaray’da
Aksaray Anadolu AŞ
19 Nisan 2018 16:28

Televizyon dizileri ve sinema filmlerinin çocuk yıldızları Aksaray’da. Çocukların büyük ilgiyle izlediği Güldüy Güldüy Şhow adlı programın kahramanlarından Berat Efe Parlar ve Arda Kalaycı ile Çukur adlı dizinin çocuk oyuncusu Doğancan Sarıkaya Aksaray’a geldi.

Çocuk yıldızlar Aksaray’da çekimi devam eden “Deliler” adlı filmde de rol aldılar. Çekimler süresince Aksaray’da kalacak olan Berat Efe, Arda ve Doğancan Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı tarafından misafir edildi.

Belediye Başkan Haluk Şahin Yazgı,eşi Hasibe hanım ve kızı Berre ile birlikte misafir oyunlar ve aileleri onuruna akşam yemeği düzenledi.

Başkan Yazgı, yemekte yaptığı konuşmada yeni nesil çocukların sanat ve sinema sektöründe çok yetenekli olduklarını ve görevlerini başarıyla yerine getirdiklerini ifade ederek “ Öncelikle sizleri Aksaray’ımızda ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. Sinema sektörünün film çekimleri için Aksaray’ımızı tercih etmesi hem şehrimizin tanıtımı adına hem de halkımız adına bizleri sevindiriyor. Bizde Aksaray’ımızı ve sahip olduğumuz manevi dinamikleri tanıtmak amacıyla “Aşkın Sırrı Somuncu Baba” adlı bir film çektirmiştik. Bu film sayesinde şehrimizi ve manevi değerimiz olan Somuncu Baba’mızı en iyi şekilde tanıttık.

Şu anda da “Deliler” adlı filmin çekimi devam ediyor. Güldüy Güldüy Şhow adlı programdan tanıdığımız Berat Efe Parlar, Arda Kalaycı ve yine Çukur adlı diziden tanıdığımız Doğancan Sarıkaya’nın bu filmde rol alacak olması bizleri çok mutlu etti. Berat Efe, Arda ve Doğancan’a Maşallah diyorum. Üstlendikleri rolleri çok büyük bir başarıyla gerçekleştiriyorlar. Tabi onlarla birlikte aramızda olan anne ve babalarına da ayrıca Teşekkür ediyorum.” dedi.

Başkan Yazgı, yemek sonrası Çocuk yıldızlar ve aileleriyle birlikte Seyir Terasına giderek Aksaray’ın muhteşem gece manzarasını gösterdi ve bir süre sohbet etti. Çocuk yıldızlar, yaptıkları esprilerle herkesi gülmekten kırıp geçirirken, kendilerini Aksaray’da en güzel şekilde ağırlayarak misafirperverlik gösteren Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve eşi Hasibe Yazgı hanımefendiye Teşekkür ettiler..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.