Dolar 32,3361
Euro 35,2001
Altın 2.247,23
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 9°C
Cts 11°C

Ulaşım daha güvenli ve rahat olacak

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, beraberindeki Başkan Yardımcıları ve Belediye Meclis üyeleriyle asfalt atılan TOKİ-Akin Yolundaki çalışmaları inceledi..

Ulaşım daha güvenli ve rahat olacak
Aksaray Anadolu AŞ
20 Ağustos 2016 18:24

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, beraberindeki Başkan Yardımcıları ve Belediye Meclis üyeleriyle asfalt atılan TOKİ-Akin Yolundaki çalışmaları inceledi. Yolda; asfalt çalışmalarının yanında alt yapı ve üst yapı çalışmaları da eş zamanlı olarak sürdürülüyor.

İl Özel İdare önünden geçen TOKİ Akin yolunda istinat duvarlarının tamamlandığını açıklayan Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, “Birkaç ay önce başlattığımız istinat duvarı tamamlanmış durumda. Şimdi üzerine korkuluklar yerleştirilecek. Özel İdare kendine ait duvarın ihalesini yaptı. Tahminen bir buçuk aya kadar bitirmeyi hedefliyorlar. Kepçe ve hafriyat çalışmamız devam ediyor” diye konuştu.

Yolda devam eden çalışmalar sonunda orta refüjü ve kaldırımı ile yolun daha geniş olacağını belirten Başkan Yazgı, asfalt çalışmasının yapıldığı TOKİ-Akin yol Kavşağına geçti.

Başkan, burada da yaptığı açıklamada “Bu kavşak noktası, az önceki Özel İdare önünden geçen yolun devamı. Bu yol, TOKİ’ye yani Yunus Emre, Cumhuriyet Mahallelerine ve Akin’e giden yol. Bilindiği gibi Akin yolunun kontrolsüz bir şekilde sert bir virajı vardı. Bu kavşak ile mevcut sorunu çözdük. Akin yolunun menfez, taşkın gibi alt yapı çalışmaları tamamlandıktan sonra asfalt atılacak.

Ayrıca burada Yunus Emre Mahallesine yeni bir yol daha açtık. Alt yapısı ve üst yapısı tamamlandıktan sonra Akin yoluna, TOKİ’ye Yunus Emre ve Cumhuriyet Mahallesine ulaşım gerçekleşecek. Yolun ciddi anlamda genişlemesi ve kaldırım çalışmasıyla buraya yeni bir kimlik kazandırmış olacağız” açıklamasında bulundu..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.