Dolar 32,3351
Euro 35,1782
Altın 2.246,99
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 11°C

Ülkemiz Büyük Tehdit Altında

5 Nisan 2017 16:22

Özellikle son zamanlarda ülkemize içerden ve dışarıdan saldırılar yapılmakta. Bundan 2-3 sene öncesine kadar kabul edilmeyen bu gerçek, artık her görüşten insan tarafından kabul ediyor. Avrupa Birliğinin hükümet mensuplarına karşı saldırgan tutumu için hiçbir sebepleri yoktu halbuki. Hollanda veya İsviçre gibi ülkelerle neredeyse hiçbir siyasi yakınlığımız olmamasına rağmen bir anda tavır almaları normal değildi. Sanki bir yerden emir almış gibi aynı anda tavır almaya başlanıldı Türkiye’ye. Buna diğer ülkeler de katılmaya başladı. Bunun yanında içimizde yıllarca yaşayıp ve 15 Temmuz darbe girişimi ile ortaya çıkan Fethullah Gülen münafık takımı da var. Ayrıca pkk’sı, ypg’si, İşid’i daha bir hırsla saldırmaya devam etmekte. Hükümetin içinde Sn Cumhurbaşkanımızla yıllarca beraber olup ta daha sonra birden düşman olan da birçok siyasi çıktı. Komplolar ve suikast girişimlerinin de bir kısmı biliniyor bir kısmı ise buz dağı gibi denizin altında çıkacağı günü bekliyor. Hükümetimize hatta özellikle de Sn Erdoğan’a olan saldırılar artarak önümüzdeki günlerde de devam edecek gibi gözüküyor. Millet olarak biz bu kahpelere gereken cevabı her zaman verdik gene vereceğimizden şüpheleri olmasın. Teyakkuz halindeyiz. Bu vatanı asla böldürmeyeceğiz. Şehit olmaktan asla çekinmedik çekinmeyiz de. Deccal’in ne kadar aşağılık köpeği varsa hepsi gelsin. Biz buradayız. Bunu belirtmeden yapamazdım.

Şimdi de olayın asıl önemli kısmıyla yani; “Bunu kim yaptırıyor?” kısmıyla ilgilenelim. Bundan 300 yıl öncesinden başlayan, günümüze kadar süren ve Osmanlı İmparatorluğunu da yıkılmasına sebep olan bir güçten bahsedeceğim. Bu derin, gizli, sinsi,hain ve kahpe yapılanmanın adı “İngiliz Derin Devletidir.” O kadar gizli ve sinsidir ki bu yapılanma, tüm dünyayı kontrolü altında tutmasına ve yönetmesine rağmen bu zamana kadar deşifre olmamıştır. İngiliz Derin Devletinin özellikle siyasi,askeri ve medya ayağındaki yapılanması bu örgütün temelini teşkil etmektedir. Dünyada nerede bir savaş ve ayaklanma çıksa, araştırıldığında altından İngiliz Derin Devleti çıkmıştır. Nerede bir bombalama, katliam yapılmışsa, bunu ya bu örgüt yapmış veya yaptırtmıştır. Bu örgüte hizmet eden binlerce ajan münafık vardır. Bunlara bağlı da yüzlerce ülkenin siyasi ve askeri yetkileleri vardır. Son zamanlarda iyice deşifre olan bu örgütten, ülkemizin yüzlerce gazeteci ve yazarı bahsetmiştir. Başta Sn Erdoğan ve Sn Bahçeli olmak üzere daha bir çok siyasi de bu hain ve aşağılık, İngiliz Derin Devletini ifşa etmiştir. İlk zamanlar “Üst Akıl” olarak bahsedilen yapılanma daha sonra aleni bir şekilde dile getirilmeye başlanmıştır. Deşifre olan örgüt ise azgınlığını kat kat arttırdığı görülmektedir. Pervasızlığı ve azgınlığı had safhada olan bu yapılanma, zaman içinde çökecektir. Son zamanlarının geldiği anlaşılmıştır.

Daha önceki makalelerimde İngiliz Derin Devletinin yaptığı çalışmalardan bahsetmiştim. Zaman içinde bu yapılanma da çeşitli kamuflajlar içine giriyor. Bir bakıyorsunuz ki bir anda İngiltere Başbakanı Türkiye’ye gelip şirin konuşmalarda bulunabiliyor. Türkiye ile çeşitli ekonomik ve silah anlaşmaları yapılabiliyor. İngiltere Büyükelçisi (Bayram değil Seyran değil) Türkiye’ye methiyeler sıralıyor. Bunların biz ne manaya geldiğini artık çok iyi biliyoruz. Türkiye, eski Türkiye değil. Meselenin de Sn Erdoğan meselesi olmadığını artık anladık. İngiliz Derin Devleti, ilk önce Cumhurbaşkanımızı ardından Hükümeti sonra da güzel vatanımızı bölmek ve parçalama isteğinde. Buna asla izin vermeyeceğiz inşaAllah. Milletimiz artık daha dindar daha milliyetçi daha devletçi daha laik ve daha uyanık durumda. Deccalin bu ahmak avanelerine karşı hazır bir şekilde tetikteyiz. Allah’ın izniyle hiçbir başarı sağlayamayacaklar. Türkiye’yi daha aydın daha güzel daha müreffeh günler bekliyor. Bu bir parti meselesi değil bir Millet ve bir Ülkü sevdasıdır bizde. Ülkümüz; Türk İslam Birliğidir.

“Ve haklarına tecavüz edildiği zaman, birlik olup karşı koyanlardır.” (Şura Suresi, 39)

Sevgi ve Saygılarımla

Hüseyin Uçkun

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.