Dolar 32,5910
Euro 34,8590
Altın 2.491,84
BİST 9.701,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 23°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
23°C
Hafif Yağmurlu
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 28°C
Sal 29°C

Ülkemiz için her zaman tek yürek olmaya devam edeceğiz

Vali Aykut Pekmez’in eşi Yeşim Pekmez’den ‘Dövizini Bozdur, Oyunu Boz’ kampanyasına destek..

Ülkemiz için her zaman tek yürek olmaya devam edeceğiz
Aksaray Anadolu AŞ
12 Aralık 2016 17:04

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı üzerine başlatılan ‘Dövizini Bozdur, Oyunu Boz’ kampanyasını, “Ülkemiz İçin her zaman tek yürek olmaya devam edeceğiz’ diyerek destekleyen Vali Aykut Pekmez’in eşi Yeşim Pekmez Hanımefendi döviz birikimini Türk Lirasına çevirdi.

Aksaray da ve Türkiye genelinde kampanyanın büyük ilgi ve destek gördüğünü ifade eden Pekmez; Aksaraylıların başlatılan kampanyayı daha da büyüteceğine inandığını belirterek; “Halkımız Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısı üzerine döviz bürolarına akın etti. Döviz tasarruflarını TL’ye çevirerek ülkemiz ekonomisine desteğini gösterdi. Bunun daha da büyümesi, desteklenmesi gerekiyor. Bizlerde döviz olarak yaptığımız tasarrufumuzu TL’ye çeviriyoruz. Herkesi bu konuda duyarlılığa davet ediyorum. Ülkemiz için her zaman tek yürek olmaya devam edeceğiz’ dedi.

Çetinler Döviz bürosu sahibi Ramazan Çetin ise kampanyanın Aksaray da büyük destek gördüğünü belirterek; Aksaraylıların döviz cinsi tasarruflarını TL çevirdiğini Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısı üzerine vatandaşların yoğun şekilde döviz birikimlerini TL çevirdiğini belirtti..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.