Dolar 32,3355
Euro 35,2046
Altın 2.246,80
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 11°C

Ülkü Ocakları’ndan sokak hayvanları için örnek davranış

Ülkü Ocakları’ndan sokak hayvanları için örnek davranış
Aksaray Anadolu AŞ
13 Temmuz 2019 12:56

Aksaray’da hava sıcaklıklarının artması ve bunaltıcı sıcakların etkisini artırmasıyla birlikte Ülkü Ocakları tarafından hayvanlara yönelik sokak ve caddelere yiyecek ve su bırakıldı.

Ülkü Ocakları Genel Merkezi tarafından 81 ilde başlatılan sokak hayvanlarına destek kampanyası kapsamında Aksaray’da da Ülkü Ocakları Başkanlığı harekete geçerek sokak hayvanları için adeta seferberlik başlattı. Ülkü ocaklarındaki gençler temin edilen hayvan maması, yiyecek ve su kaplarıyla sokak sokak, cadde cadde gezerek hayvanlara mama, yiyecek ve su bıraktı.

Konuyla ilgili bilgi veren Aksaray Ülkü Ocakları Başkanı Muhsin Arslan, “Bizler kışın hayvanlar için barınak yapan, hayvanların zorlu yaşamlarına her zaman destek veren bir neslin torunlarıyız. Özellikle bu sıcak yaz aylarında sokak hayvanlarının su ve mama ihtiyacı olduğunu biliyoruz. Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Dr. Sinan Ateş’in himayelerinde 81 ildeki Ülkü Ocaklarında üye arkadaşlarımızla birlikte sokak hayvanlarına yardım eli uzatmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Böylesi sosyal bir projeye liderlik eden Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Dr. Sinan Ateş’e teşekkür ediyorum” dedi. Arslan tüm gençleri sokak hayvanlarına yardımcı olmaya davet etti..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.