Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 20°C
Parçalı Bulutlu
Aksaray
20°C
Parçalı Bulutlu
Paz 22°C
Pts 26°C
Sal 31°C
Çar 26°C

Ümit Özdağ Aksaray’da Ak Parti’ye yüklendi

Ümit Özdağ Aksaray’da Ak Parti’ye yüklendi
Aksaray Anadolu AŞ
13 Haziran 2018 19:04

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ümit Özdağ dün ilimizde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Seçim çalışmaları kapsamında İYİ Parti Aksaray teşkilatının daveti üzerine ilimize gelen Özdağ partililer tarafından Topakkaya girişinden kalabalık bir konvoy eşliğinde karşılandı. Sonrasında şehir merkezi ve kapalı çarşı esnafını ziyaret eden Prof. Dr. Ümit Özdağ esnaflarla hasbihal ederek Meral Hanıma ve adaylarımıza destek olacak mısınız diye sordu. Vatandaşlar sık sık Özdağ’ı durdurarak fotoğraf çektirmek istedi. Ümit Özdağ merkezde bulunan bir simitçiden iftardan sonrası için simit alarak satıcının gönlünü etmeyi de ihmal etmedi.

Esnaf ziyaretlerinin ardından İYİ Parti Aksaray binasını ziyaret eden Özdağ İl Başkanı Özhan Türemiş, Merkez İlçe Başkanı Şevki Koçak Milletvekili Adayları Ayhan Erel, Nuri Koçaş, Rahim Aydın ve Pınar İzgü ile görüşerek seçim çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Burada kendisine problemlerini iletmek için Konya’dan gelen bir gazeteciyi dinlemeyi ve yine bazı problemleri için Özdağ’dan destek isteyen vatandaşlar ile tek tek görüşmeyi ihmal etmeyen Özdağ ardından kendi için düzenlenen iftar programına geçti.

İpek Yolu düğün salonu üst katında verilen iftarda Ümit Özdağ halkın ve partililerin yoğun ilgisi ile karşılandı.  İftardan sonra yapılan iftar duasının ardından sırayla il başkanı, milletvekili adayları ve son olarak da Prof. Dr. Ümit Özdağ kürsüye çıkarak söz aldılar.

İl Başkanı ve Milletvekili adaylarının kendilerini tanıttıkları konuşmada neden aday oldukları konusunda açıklama yaparken Prof. Dr. Ümit Özdağ’a da katılımlarından dolayı teşekkür edildi.

Özdağ bir saate yakın kürsüde kalırken, İYİ Parti’nin kuruluş amacını ve seçime girme serüvenlerini anlattı. Özdağ’ın yaptığı konuşmada, “Beni Aksaray’a hep seçim zamanı çağırmayın çok güzel bir ilimiz var başka zaman da gelin pikniğe gidelim, vadisini gezelim Aksaray’ın güzelliklerini size tanıtalım birlikte vakit geçirelim deyin” dedi. Özdağ’ın bu sözleri üzerine salonda alkış ve kahkaha sesleri uzun süre dinmedi.

Prof. Dr. Ümit Özdağ, “Ben Aksaray’a gelirken vatandaşlarımıza Ankara’ya buradan bir vekil gönderin demeyi planlamıştım, oysa gördüm ki siz biri zaten göndermişsiniz de diğerleri için çabalıyorsunuz, her girdiğimiz yerde Ayhan başkanım hoş geldiniz yanınızda ki beyefendi kim şeklinde karşılandık. Gördüm ki Ayhan Erel bu şehirde benden daha fazla ünlü ve tanınıyor. Aday belirleme konusunda çok doğru bir tercih yaptığımızı bir kere daha gördüm. O zaman sizden ricam Ankara’ya  Ayhan Erel’in yanına birkaç vekil daha gönderin” diyerek adaylara güvenini belirterek partililerden destek istedi.

Özdağ konuşmasının ilerleyen dakikalarında, “Partimiz seçime girebilmek için çok zor süreçlerden geçti, sizlerde televizyonlardan takip ettiniz. Parti kuruluşundan itibaren çok sayıda tehdit içeren mesajla karşılaştık, tutuklanmakla tehdit edildik. Hatta il başkanlarımızdan birine böyle bir teşebbüste bulunuldu, olmadı çamur atmaya çalıştılar bunlar FETÖ’cü dediler, Türkiye Cumhuriyetine FETÖ’yü kendi elleri ile sokan bir parti bunu söyleme cür’etinde bile bulundu FETÖ’cü dedikleri insanlara bir bakın hele, hepimizin kim olduğu nereden geldiği hangi yollardan geçtiği belli tabi ki onlarında”dedi.

Konuşması esnasında Aksaray’dan biri tarafından kendine verilen AK Parti heyetinin Pensilvanya ziyareti görseli ve fetö zanlısı olarak tutuklanan pazarcı teyze görselinin yan yana bulunduğu fotoyu göstererek, “Bakın işte kim FETÖ’cü  kim değil Aksaray’dan bana verilen bu görselde net bir şekilde belli FETÖ’nün yanında bulunan bu bayan kim Ak Parti’nin birinci sıra milletvekili adayı, halen grup başkan vekili, kimmiş FETÖ’cü bu işin özeti” dedi.

Konuşmasının devamında ise başa geldikleri takdirde yapmayı planladıkları icraatlar hakkında bilgi veren Özdağ, “Bunlar israf hükumeti bu israf yönetimine son vereceğiz, üreticilerimize ve emeklilerimize memurlarımıza sahip çıkacağız, ilk iş sarayı bilgi merkezine çevirip halka açacağız. Türkiye ekonomisini düzelteceğiz. Tabi ki en başında Genel başkanımız Meral Akşener Hanımefendiyi Cumhurbaşkanı yapacağız. Artık Türkiye’yi her şeyde nasıl iyiyi tercih ediyorsanız seçimde de İYİ Parti’yi tercih ederek bizim ellerimize bırakın. Bize güvenin sizleri Allah’a emanet ediyorum’’ dedi.

İftar programına Aksaray İYİ Parti yönetim üyeleri ve milletvekili adayları yanı sıra, eski Milletvekili Mahmut Öztürk, CHP ve Demokrat Parti temsilcileri ve bir çok eski belediye başkanı yanı sıra vatandaşlar katıldı.. (HaberAksarayCom)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.