Dolar 32,5048
Euro 34,9559
Altın 2.430,10
BİST 9.803,29
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 30°C
Az Bulutlu
Aksaray
30°C
Az Bulutlu
Cum 27°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 23°C

Üniversite gençliğinin umudu Yaldır

Seçime günler kala MHP Aksaray Milletvekili Adayları Aksaray Üniversitesi’nde düzenlenen aşure etkinliğine katılarak, Aksaray Üniversitesi Öğrenci Konseyi tarafından düzenlenen Öğrenci Konseyi Kulüpleri Tanıtım Etkinliği’nin açılışını yaptılar..

Üniversite gençliğinin umudu Yaldır
Aksaray Anadolu AŞ
27 Ekim 2015 16:20

Orada gençlerle buluşan Turan YALDIR’a ilgi büyüktü. ‘Genç vekil’ imajı ile Aksaray’da gençlerin özel bir ilgisini bulunduran YALDIR üniversite gençliği ile sohbet ederek onların dertlerini dinledi. Gençlerin fotoğraf çekinme isteklerini de kırmayan Turan YALDIR onlar ile birlikte aşure içti. Ardından Aksaray Üniversite’sinde kurulan sosyal kulüplerin standlarını da gezen YALDIR öğrencileri ile yapmış olduğu sohbette “Aksaray’ı birlikte güzelleştireceğiz. Bizler sizlerin görüş ve önerilerine her zaman değer verdik. Birçok konuda birçok insanlarda daha farklı bakış açılarınız var. Bu durum bizler için çok önemli şehrimize yapacağımız hizmetlerde önemli bir referans. Aksarayımızı her alanda marka şehir yapma yolunda birlikte yürüyeceğimizden şüpheniz olmasın”dedi.

Üniversite gençleri ise ziyaret sonrasında basınımıza vermiş olduğu demeçlerde “Turan Yaldır şuan gençlerin umudu olmuş durumda. Aksaray’ın uzun yıllardır özlediği ve beklediği vizyonu kendisi kısa bir sürede bizlere müjdeledi. Kendisi bizler ile her platformada buluşuyor ve görüşlerimize önem veriyor. Bu durum hem genç olan bizlere hem de Aksaray’a verilen önemin derecesini gösteriyor” dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.