Dolar 32,3397
Euro 35,1106
Altın 2.239,71
BİST 8.884,15
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 7°C
Cum 8°C
Cts 12°C

Uygulamalı Ön Muhasebe kursu ATSO’da başladı

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası, Aksaray Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası iş birliği düzenlenen Uygulamalı ön muhasebe kursları Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Eğitim salonunda başladı.

Uygulamalı Ön Muhasebe kursu ATSO’da başladı
Aksaray Anadolu AŞ
5 Nisan 2017 17:10

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası, Aksaray Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası iş birliği düzenlenen Uygulamalı ön muhasebe kursları Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Eğitim salonunda başladı.

Dersler 3 Nisan 2017’de başlarken haftada 2 gün 4’er saat ve toplamda 3 hafta 24 saat, hafta içi 16:00 20:00 saatleri arasında düzenleniyor.

Eğitimler ile ilgili açıklama yapan ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş, yapmış olduğu açıklama da; “Ülkemiz ve ilimiz genelinde kalifiye eleman noktasında yaşanan sıkıntıların başlarında olan muhasebe elaman eksikliğinin önüne geçilmesi için Aksaray Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odamız iş birliği ile uygulamalı ön muhasebe kursları düzenliyoruz. Eğitimlerimiz özel olarak hazırlanmış tam donanımlı eğitim salonumuzda yapılmakta olup 2 grup halinde yaklaşık 50 vatandaşımıza uygulamalı ön muhasebe kursu veriyoruz.

Bu eğitimlerin sonunda kursiyerlerimiz rahatlıkla herhangi bir iş yerinde ön muhasebe alanında çalışacak ve iş dünyasında yer alacaktır.

Bizler ülkemizin başlatmış olduğu milli istihdam seferberliği kapsamında kalifiye eleman sorunlarının önüne eğitimlerle geçmeyi planlamaktayız. İstihdam seferberliği kapsamında her türlü eksikliklerin önüne geçmek adına çalışmalar yürütmekteyiz” Dedi.

Aksaray Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Melih Özan ise yapmış olduğu açıklama da; “Aksaray Ticaret ve Sanayi Odamızla ilimizde ön muhasebe eksikliğinin önüne geçmek adına son derece önemli bir adım attık. Bu eğitimler de genel olarak tam anlamıyla ön muhasebenin detaylarına iniliyor ve katılımcılara iş hayatlarında faydalı olacak bilgiler veriliyor. Burada Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Koçaş’a ayrıca teşekkür ediyorum. Bizlere son teknoloji ile donanımlı muhasebe kurslarını düzenleyebileceğimiz bir salon tahsis ederek eğitimimize büyük katkıda bulunmuştur. Diliyoruz ki eğitimlerin sonunda katılımcılarımızın tamamı iş hayatında yer alacaklardır” Dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.