Dolar 32,3347
Euro 35,1658
Altın 2.244,39
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 11°C

Vali Ali Mantı’ya ziyaretler devam ediyor

Vali Ali Mantı’ya ziyaretler devam ediyor
Aksaray Anadolu AŞ
11 Aralık 2018 21:00

Brissa Aksaray Fabrikası Direktörü Cenk Koçtar beraberinde Baş Danışman Toshiyoki Terazona ile Vali Ali Mantı’yı ziyaret etti.

Vali Ali Mantı Valilik makamında kabul ettiği Brisa yöneticileri ile bir süre görüşerek Brisa Aksaray Fabrikası hakkında bilgi aldı.

Vali Ali Mantı ‘Hayırlı Olsun’ dileğinde bulunan Koçtar ve Terazona’ya ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti belirterek teşekkür etti.

-Anaokulu öğrencilerinden Vali Ali Mantı’ya ziyaret

Özel Liderler Anaokulu öğretmen ve öğrencilerinden oluşan heyet Vali Ali Mantı’yı ziyaret etti.

Anaokulu Müdürü Belgüzar Sivri öğretmenler Özlem Türkcan, Abdullah Çelik ve minik öğrencileri Valilik makamında ağırlayan Vali Ali Mantı, yaptıkları Türk Bayrağı çalışmasını hediye eden öğrencilerle bir süre sohbet etti.

Hayırlı Olsun ziyaretinde bulunan öğretmen ve öğrencilere ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti belirten Vali Ali Mantı misafirlerine teşekkür etti.

-İzmir Müftüsü Recep Şükrü Balkan’dan Vali Ali Mantı’ya ziyaret

İzmir Müftüsü Recep Şükrü Balkan Vali Ali Mantı’ya ‘Hayırlı Olsun’ ziyaretinde bulundu. Valilik makamında kabul ettiği Müftü Alkan ile bir süre görüşen Vali Ali Mantı ziyareti nedeniyle Balkan’a teşekkür etti.

-Uluslararası Gençlik Derneği yöneticileri Vali Ali Mantı’yı ziyaret etti

Uluslararası Gençlik Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Korkutata Vali Ali Mantı’yı ziyaret etti. Korkutata ile beraberinde dernek yönetim kurulu üyelerini Valilik makamında kabul ederek bir süre görüşen Vali Ali Mantı dernek faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Vali Ali Mantı ziyaretlerinden dolayı Korkutata ve beraberindeki heyette yer alan misafirlerine teşekkür etti.

-İşadamı Osman Altuntaş’tan Vali Ali Mantı’ya ‘Hayırlı Olsun’ ziyareti

İşadamı Osman Altuntaş Vali Ali Mantı’ya ‘Hayırlı Olsun’ ziyaretinde bulundu.

Valilik makamında kabul ettiği Altuntaş ile bir süre görüşen Vali Ali Mantı ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirterek Osman Altuntaş’a teşekkür etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.