Dolar 32,3390
Euro 35,1195
Altın 2.238,65
BİST 8.760,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 12°C

Vali Ataklı: 2. Gençlik Merkezini açmayı planlıyoruz

Aksaray Valisi Şeref Ataklı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan Aksaray Gençlik Merkezinin önemli faaliyetler yürüttüğünü belirterek, 20 bine yaklaşan üyesi ile gençlerin çeşitli spor aktiviteleri ve değişik faaliyetlerde bulunduğu merkezin 2.sinin ihtiyaç olduğunu söyledi..

Vali Ataklı: 2. Gençlik Merkezini açmayı planlıyoruz
Aksaray Anadolu AŞ
3 Kasım 2015 15:31

Vali Ataklı yaptığı açıklamada uygun yer temin edilebildiğinde 2. Gençlik Merkezini açmayı planladıklarını bildirdi.

Vali Ataklı ilçe ve beldelerde de spor yapılacak alanların arttırmak için yatırımlar gerçekleştirildiğini söyledi.

2015 yılı içinde Güzelyurt, Gülağaç spor salonları tamamlanarak hizmeti girdiğini ifade eden Vali Ataklı, Sultanhanı beldesinde de sentetik sahanın tamamlanarak hizmete açıldığını söyledi.

Vali Ataklı yaptığı açıklamada “Aksaray merkezde yapımı devam eden 2.500 kişilik kapalı spor salonu inşaatı bu yılsonuna kadar tamamlanacak. Güreş Eğitim Merkezinde tadilat çalışmaları devam ediyor. İnşallah onu da yılsonuna kadar açacağız. Yine Eskil ilçesinde 250 seyirci kapasiteli spor salonu inşaatı bitmek üzere okçuluk salonu için yer teslimi yapıldı yapımı başlayacak’ dedi.

Spor alanları arttırmak için saha, salon gibi spor yatırımlarının sürdüğünü ifade eden Vali Ataklı: “İhale süreci devam eden işlerimiz var. Sultanhanı sentetik sahasına soyunma odası tribün ilave ediyoruz. Ağaçören sentetik futbol sahası, Helvadere sentetik futbol sahası, Sarıyahşi İlçemizde futbol sahası, Eşmekaya beldesinde kapalı sentetik saha, voleybol, basketbol sahası ve çevre düzenlemesi yatırımları yapılacak. İhaleler devam ediyor. Bu spor yatırımları 2016 yılında tamamlanarak hizmete sunulacak’ dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.