Dolar 32,4856
Euro 34,9497
Altın 2.435,21
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 30°C
Az Bulutlu
Aksaray
30°C
Az Bulutlu
Cum 27°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 23°C

Vali Ataklı’dan öğrencilere başarı tavsiyesi

Vali Şeref Ataklı’dan ilkokul öğrencilerine tavsiye: “Başarılı olmak için merak edin, araştırın çok kitap okuyun”

Vali Ataklı’dan öğrencilere başarı tavsiyesi
Aksaray Anadolu AŞ
18 Şubat 2016 13:08

Vali Şeref Ataklı Kamber Gülizar Demir İlkokulu’nu ziyaret ederek Okul Müdürü Enver Koç ve diğer idarecilerden bilgi aldı.

Ziyaret ettiği bir sınıfta üçüncü sınıf öğrencileri ile bir süre sohbet eden Vali Ataklı öğrencilere Valinin görevlerinin neler olduğunu bilip bilmediklerini sordu.

Sınıfta kitap okuma yarışması yapıldığını öğrenen Vali Ataklı öğrencilere kitap hediye etti. Kitap okuyan öğrencileri tebrik ederek kitap okumanın önemli olduğunu ve okuyan bireylerin problemleri aşma konusunda daha başarılı olduğunu söyledi.

Eğitim hayatının önemine dikkat çeken Vali Ataklı, başarılı olmak istiyorlarsa merak edip araştırmalarını, çok okuyan ve okuduğunu iyi anlayan öğrenciler olarak eğitim hayatlarına devam etmeleri tavsiyesinde bulundu.

Öğretmenler ile bir süre sohbet eden Vali Ataklı öğretmenlere çok kıymetli bir görev yaptıklarını bildirerek görevlerinde başarılar diledi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.