Dolar 32,3390
Euro 35,1195
Altın 2.238,65
BİST 8.760,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 12°C

Vali Aykut Pekmez Şehit Aileleri ile bayramlaştı

Vali Aykut Pekmez beraberinde İl Emniyet Müdür Vekili Hikmet Kafkas, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsrafil Aktürk ile birlikte Şehit evlerini ziyaret ederek Şehit aileleri ile bayramlaştı..

Vali Aykut Pekmez Şehit Aileleri ile bayramlaştı
Aksaray Anadolu AŞ
8 Temmuz 2016 09:24

İlk olarak Aksaray Merkez Küçük Bölcek Mahallesinde bulunan Şehit Özel Harekat Polisi Sinan Kunduracı’nın baba evini ziyaret etti. Vali Pekmez, Şehit babası Mehmet Kunduracı ve aile üyelerinin bayramını kutlayarak ailenin çocuklarına oyuncak hediye etti.

Aksaray Merkez Hacı Hasanlı Mahallesinde ikamat eden Şehit Özel Harekat Polisi Yunus Emre Akbaş’ın Baba evine geçen Vali Pekmez ve beraberindekiler Şehit babası Mustafa Akbaş ve Şehit ailesi ile görüştü. Vali Pekmez, ailenin bayramlarını kutlayarak bayram hediyesi verdi.

Vali Pekmez daha sonra İl Jandarma Komutanı Vekili Hakan Eşitgen, Gülağaç Kaymakamı Mehmet Fatih Koca ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsrafil Aktürk ile birlikte Demirci Kasabasına bulunan Şehit Jandarma Uzman Çavuş Oğuz İlker Tosun’un baba evine gittiler. Baba Orhan Tosun, şehit annesi Hatice Tosun ve şehidin kardeşleri tarafından karşılanan Vali Pekmez, Şehit yakınları ile bayramlaştı.

Vali Pekmez Bayramın ikinci günü de Şehit ailelerini ziyaret etmeye devam etti.

Ağaçören Kaymakamı Erkan Yılmaz, İl Emniyet Müdür Vekili Hikmet Kafkas ve Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü ile birlikte ilk olarak Ağaçören İlçesinde oturan Şehit Uzman Çavuş İsmail Yükselin Baba evini ziyaret eden Vali Pekmez, Şehidin kardeşinin düğününe katılarak şehit kardeşine düğün hediyesi verdi.

Vali Pekmez ve beraberindekiler ikinci olarak Sarıyahşi İlçesindeki Şehit Polis Ayhan Demirel’in Baba evine gitti. Vali Pekmez, Şehit babası İbrahim Demirel ve Şehit ailesindekilerin bayramını kutladı.

Son olarak Yeşiltepe kasabasında bulunan Şehit Uzman Çavuş Kazım Ay’ın baba evine giden Vali Pekmez ve beraberindekiler Şehidin ailesini bayramını kutlayarak şehidimizin ikiz çocuklarına oyuncak hediye etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.