Dolar 32,5978
Euro 34,8331
Altın 2.497,37
BİST 9.457,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 23°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
23°C
Hafif Yağmurlu
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 27°C
Sal 29°C

Vali Aykut Pekmez’den ATSO’ya hayırlı olsun ziyareti

Vali Aykut Pekmez’den ATSO’ya hayırlı olsun ziyareti
Aksaray Anadolu AŞ
2 Temmuz 2018 13:27

Aksaray Valisi Aykut Pekmez, ilimiz iş dünyasının öncü kuruluşu olan Aksaray Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Göktaş ve Meclis Başkanı Fatih Tekin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

2018-2022 yılı ATSO Yönetim Kurulu ve Meclisinin başarılı projelere ve çalışmalara imza atacaklarına inandığını belirten, Vali Aykut Pekmez, Aksaray için her zaman iş dünyasının yanında olduğunu dile getirdi.

İlimiz Valisi Aykut Pekmez’i iş dünyası olarak her zaman takdir ettiklerinin altını çizen, ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Göktaş’da ziyaret sırasında yaptığı açıklama da; “Aksaray son yıllarda Kamu İdarecileri bakımından çok güzel ve başarılı dönemler yaşamaktadır. Sayın Valimiz Aykut Pekmez, Aksaray’da görevine başladığı günden bu yana gerek iş dünyamız gerekse vatandaşlarımız tarafından çok sevilmiş ve başarısı ile örnek bir idareci olmuştur.

Dünya’nın her yerinde olduğu gibi ilimizde de insanlarımız kendilerini sahiplenen idarecileri görmek istemektedirler. Aksaray Valiliği gibi şehrimizin en büyük idari makamında da sayın Valimiz gibi çalışan insanları gördüklerinde vatandaşlarımız ve iş dünyamızın çalışanları mutlu olmaktadırlar. Bu anlamda Sayın Valimize iş dünyamız adına canı gönülden teşekkür ediyorum” Dedi.

Aksaray’ın başarısı için başarılı idarecilerine ihtiyaç olduğunu dile getiren, Meclis Başkanı Fatih Tekin’de yaptığı açıklama da “Aksaray’ın en sevilen ve en çalışkan insanlarının başında gelen Sayın Valimiz Aykut Pekmez’e ziyaretinden dolayı ATSO Meclisimiz adına teşekkür ediyorum. Bir şehrin başarısı idarecileri, iş dünyası ve vatandaşlarının bir araya gelmesi ile ortaya çıkmaktadır. Ortak Aklın Gücünün olduğu her yerde başarı vardır. Sayın Valimiz göreve geldiği günden bu yana Aksaray için her zaman elini taşın altına koymuş, Aksaray’ı benimsemiş ve Aksaray için çalışmıştır. Bu anlamda bütün şehir olarak kendisine teşekkür ediyoruz” Dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.