Dolar 32,5235
Euro 34,7509
Altın 2.488,15
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 25°C
Parçalı Bulutlu
Aksaray
25°C
Parçalı Bulutlu
Cum 23°C
Cts 22°C
Paz 23°C
Pts 25°C

Vali Aykut Pekmez’e ziyaretler

Vali Aykut Pekmez’e ziyaretler
Aksaray Anadolu AŞ
13 Aralık 2016 16:30

Vali Aykut Pekmez’e siyasi parti ve sendikalardan ziyaret

AK Parti Konya-Emirgazi İlçe Başkanı ve yönetim kurulu Vali Aykut Pekmez’e nezaket ziyaretinde bulundu. İlçe Başkanı Selim Dağlıoğlu ve parti yöneticilerini kabul eden Vali Aykut Pekmez, bir süre görüştüğü Dağlıoğlu ve beraberindeki heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirterek teşekkür etti.

Aksaray Din-Bir-Sen Başkanı Ahmet Akbaş’da sendikanın yeni oluşturulan yönetim kurulu ile birlikte Vali Aykut Pekmez’i ziyaret etti. Sendika Başkanı Akbaş ve yönetim kurulu üyeleri ile bir süre görüşen Vali Pekmez yeni yönetime hayırlı olsun dileğinde bulunarak ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti belirtti.

Genç işadamları Vali Pekmez’i ziyaret etti

Aksaray’da çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren genç işadamları Vali Aykut Pekmez’i ziyaret etti.

Clean Rose Isparta Gül Ürünleri Emre Ağaçdelen, Pınardağ Avize Ahmet Melik Pınardağ ve Gazikent Dinlenme Tesislerinden Yunus Emre Bacık Vali Aykut Pekmez’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Genç işadamları ile bir süre görüşerek faaliyetleri hakkında bilgi alan Vali Pekmez ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek girişimci genç işadamlarına iş hayatlarında başarılar diledi.

Vali Aykut Pekmez: “Köylerimizin eksikliklerini imkanlar ölçüsünde gidermeye devam ediyoruz”

Bozcatepe Köyü Muhtarı Necip Önemli Vali Aykut Pekmezi ziyaret etti. Muhtar Önemli’yi Valilik Makamında kabul ederek bir süre görüşen Vali Aykut Pekmez, Bozcatepe köyünün sorun ve ihtiyaçları ile ilgili bilgi aldı. Köylerin eksikliklerinin imkanlar ölçüsünde gidermek için gayret gösterdiklerini ifade eden Vali Pekmez; şehir olan imkanların artık köylerde de bulunduğunu belirterek, sorun ve ihtiyaçların giderilmesi konusunda da elbirliği içinde gayret gösterdiklerini söyledi.

Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasından Vali Pekmez’e ziyaret

Aksaray Mali Müşavirler Odası Başkanı Melih Özan beraberinde Oda Yönetim Kurulu üyeleri Cuma Ali Bozdoğan ve Abdurrahman Özkan ile Vali Aykut Pekmez’i ziyaret etti.

Oda tarafından hazırlanan “Aksaray’da Muhasebe” adlı mesleki bir kitap çalışması yaptıklarını belirten Ozan, kitap hakkında Vali Pekmez’e bilgi verdi.

Özan, kitap içeriğinde; muhasebe mesleği, muhasebenin ilk çağlar, Selçuklu, Osmanlı, Cumhuriyet ve günümüzde uygulama şekilleri, muhasebenin Aksaray’da Selçuklular, Osmanlılar, Cumhuriyet ve günümüze kadar olan gelişim süreçlerinin ele alındığını, özellikle Aksaray’da nasıl yapıldığı ile ilgili tarihi belgeler, muhasebe kayıt defterleri örnekleri ve ilk defa yayımlanacak vesikalarla ortaya koyduklarını söyledi.

Özan ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirten Vali Aykut Pekmez; muhasebe mesleğinin önemine dikkat çekerek hazırlanan kitabın Aksaray’da da bir ilk olacağını belirtti. Özan ve yönetim kurulu üyelerin tebrik eden Vali Pekmez; mesleğin gelişim süreci ile birlikte Aksaray’da bu mesleğin nasıl ve kimler tarafından yapıldığı ile ilgili bilgi ve belgelerin yer aldığı kitabın hayırlı olması temennisinde bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.