Dolar 32,3425
Euro 35,1086
Altın 2.309,83
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 20°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
20°C
Hafif Yağmurlu
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 24°C
Pts 26°C

Vali eşi Yeşim Pekmez’den Şehit Ailelerine ziyaret

Aksaray Valisi Aykut Pekmez’in eşi Yeşim Pekmez hanımefendi Şehit Ailelerine ziyarette bulundu..

Vali eşi Yeşim Pekmez’den Şehit Ailelerine ziyaret
Aksaray Anadolu AŞ
4 Kasım 2016 19:14

Yeşim Pekmez hanımefendi ilk olarak 13 Mayıs 2013 tarihinde yaptığı uçuş sırasında düşen F16 uçağında şehit olan Hava Pilot Üsteğmen Hamza Gümüşsoy’un ailesini ziyaret ederek şehidimizin annesi Zübeyde Gümüşsoy ve babası Yunus Gümüşsoy ile görüştü.

Şehit ailesi kendilerini yalnız bırakmayarak ziyarette bulunan Yeşim Pekmez hanımefendiye teşekkür etti.

Daha sonra 2007 yılında Şırnak İlinde Şehit olan Şehit Jandarma Uzman Çavuş Ünal Demir’in ailesini ziyaret eden Yeşim Pekmez hanımefendi, şehidimizin eşi Ülkü Demir ve annesi ile görüştü.

Yeşim Pekmez hanımefendi son olarak bu yıl içerisinde Ağrı Dağı bölgesinde şehit düşen Şehit Jandarma Uzman Çavuş Kazım Ay’ın ailesini ziyaret etti. Şehidimizin babası Mustafa Ay, eşi Solmaz Ay’a baş sağlığı dileyen Yeşim Pekmez hanımefendi şehidimizin ikiz çocukları Yiğit ve Yusuf’u severek bir süre sohbet etti.

Ailelerle sohbet ederek, şehitliğin en yüce makamlardan biri olduğunu söyleyen Hanımefendi, “ Şehitlerimiz, vatanını, milletini korumak adına canını ortaya koymuş yüce insanlardır. Siz şehit aileleri de seçkin ve özel insanlarsınız. Sizlerin acısı bizim acımız, her zaman yanınızda olacağız” dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.